30 mbps geliyor gözüküyor speedtest.net den test yap birde.Nereyi hocam tam olarak
Alıntıyı görüntüle
30 mbps geliyor gözüküyor speedtest.net den test yap birde.
Kardeşim bak çok basit bir şey dedim. speedtest.net sitesinden hız testi yap at.
Girse yapacağım ama girmiyor. Test bile Error veriyor. Buyur bir farkı yok.Kardeşim bak çok basit bir şey dedim. speedtest.net sitesinden hız testi yap at.
Modeme hız gidiyor. Kablolu deneme şansın var mı?Girse yapacağım ama girmiyor. Test bile Error veriyor. Buyur bir farkı yok.
Alıntıyı görüntüle
Kablolu zaten bu hocamModeme hız gidiyor. Kablolu deneme şansın var mı?
@turk.net sonu onu da ekliyorum ama nafile. Türk net arayıp resetledi. Resetledikleri ilk 2-3 dakika hız arttı ama sonrasında tekrar düştü. Arayüzdeki hata değeri arttıkça internet hızı daha da düşüyor ta ki 0.04 olana kadar. Böyle bir değer olmamalı ya.hocam kesin olmamakla birlikte buna benzer bir sorunu sonuna @ttnet eklemedim diye yaşamıştım modeme kurulum yaparken sende de böyle çok basit ama gözden kaçan bişey var gibi
reis eski modemin duruyor muŞu an yatağa geçip pkts değerince bakınca PC'yi kapattığım andaki pkts değerine sabitlendiğini fark ettim. PC açık kaldıkça milyonlara kadar giderken şu an 176.422 sabitlenmiş ve artmıyor. Hız da düşmüyor. PC açınca ise felç oluyor. 0.04 olana kadar düşüyor. Google bile açamıyorum.