Neler Yeni

Yardım Yeni modem kurdum internet 60 kbps!

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,534
İsim
Oğuz
modem istatik atar mısın?
Nereyi hocam tam olarak
IMG_20241215_190552.jpg

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,534
İsim
Oğuz

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,534
İsim
Oğuz
Kardeşim bak çok basit bir şey dedim. speedtest.net sitesinden hız testi yap at.
Girse yapacağım ama girmiyor. Test bile Error veriyor. Buyur bir farkı yok.
IMG_20241215_193456.jpg

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,534
İsim
Oğuz
Modeme hız gidiyor. Kablolu deneme şansın var mı?
Kablolu zaten bu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler şimdi dalga geçeceksiniz ama antendeki etiketi bir şey olmaz diye çıkarmamıştım. Çıkarıp denedim hız bir anda 62 mbps oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine eski haline döndü. Pkts değeri arttıkça hız düşüyor yavaş yavaş.

Son düzenleme:

atiizdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Atilla
Modemi resetle tekrar kurulum yap. bir yerde eksiklik vardır muhtemelen kablolarını kontrol et. vlan id değerlerini doğru girdiğine emin ol. kurulun yaptıktan sonra modemi tekrar başlat harici bir internetin varsa modem firmware güncelle

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Metin Kandemir
İlgilendiği Kategoriler
Donanım-Elektrik,Elektronik-Tıbbi Cihaz Teknikeri- Kısacası elektronik olan her şey
hocam kesin olmamakla birlikte buna benzer bir sorunu sonuna @ttnet eklemedim diye yaşamıştım modeme kurulum yaparken sende de böyle çok basit ama gözden kaçan bişey var gibi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,534
İsim
Oğuz
hocam kesin olmamakla birlikte buna benzer bir sorunu sonuna @ttnet eklemedim diye yaşamıştım modeme kurulum yaparken sende de böyle çok basit ama gözden kaçan bişey var gibi
@turk.net sonu onu da ekliyorum ama nafile. Türk net arayıp resetledi. Resetledikleri ilk 2-3 dakika hız arttı ama sonrasında tekrar düştü. Arayüzdeki hata değeri arttıkça internet hızı daha da düşüyor ta ki 0.04 olana kadar. Böyle bir değer olmamalı ya.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,534
İsim
Oğuz
Şu an yatağa geçip pkts değerince bakınca PC'yi kapattığım andaki pkts değerine sabitlendiğini fark ettim. PC açık kaldıkça milyonlara kadar giderken şu an 176.422 sabitlenmiş ve artmıyor. Hız da düşmüyor. PC açınca ise felç oluyor. 0.04 olana kadar düşüyor. Google bile açamıyorum.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
PichHasso
Şu an yatağa geçip pkts değerince bakınca PC'yi kapattığım andaki pkts değerine sabitlendiğini fark ettim. PC açık kaldıkça milyonlara kadar giderken şu an 176.422 sabitlenmiş ve artmıyor. Hız da düşmüyor. PC açınca ise felç oluyor. 0.04 olana kadar düşüyor. Google bile açamıyorum.
reis eski modemin duruyor mu

Top Bottom