Neler Yeni

Yeni modem takılabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ismailçelik
Turkcell'in verdiği modem yeterli değil bundan dolayı elimde olan modemi takmak istiyorum çalışır mı sadece kabloları taksam ya da ne yapmam gerekir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ekrem
Frimanın verdiği mbps yı sağlar öyle olsaydı 5 mbps lik tarifeyi alır 1000 mbps lik modemi takar işime bakardım öyle olmuyor işler

chade

80+ Bronze
Frimanın verdiği mbps yı sağlar öyle olsaydı 5 mbps lik tarifeyi alır 1000 mbps lik modemi takar işime bakardım öyle olmuyor işler
ne anlatıyorsun hocam adam ben 10 mbps olan internetimi 1000 mbps ye çıkartmak istiyorum falan mı demiş? modem internet hızını yükseltmek için mi değiştiriliyor? modemi güçsüzse evde modeme uzak kalan odalarda sinyal zayıflayacağından internet iyi çekmez. bu yüzden değiştirmek isteyebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turkcell'in verdiği modem yeterli değil bundan dolayı elimde olan modemi takmak istiyorum çalışır mı sadece kabloları taksam ya da ne yapmam gerekir?
firmanın verdiği kullanıcı adı ve şifresiyle birlikte yeni takacağın modemin kurulumunu yapıp kullanabilirsin hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ekrem
Uygunsuz davranış
Ulan forumdan soğuttunuz be şerefsizler rooter yazsaymıs oda şerefsizler forumu kullananı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,556
Üyeler
170,381
Son üye
kimonosman
Top Bottom