Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni monitör ölu piksel ne yapayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bünyamin Yiğit
Hocam bende amazondan vg27aqz almıştım ayni model urunu 4 yerden aldim aka sıkıntılı geldi amazondan son kez aldim,üründe yine 1 ölü pixsel vardı ve ben sorun etmedim. Herkes hemen kendince birşeyler uretiyor ama alternatif bir seçenek sunmuyorlar. Arayıp değişim isteyebilirsin ürün stokta var ise şuan hemen değişim yaparlar , diger bir hakkın ürün arızalı sekilde belirtip sorunu söyleyip belli bir miktarda para iadesi alabilirsin ben 1100 TL geri iade aldim tabii ki kupon olarak veriyorlar 22 ekimden sonra yasal sekilde amazon yeni çıkardı bu olayı yaşanan sorunlardan. Iade isteyebilirsin aynı sekilde kutulayıp hemen alırlar, farkli bir ürünle degisim yapmazlar yada stok yoksa ürün ucuza geldiyse ve sorun yapmazsan ölü pixselde 1 ay elinde bekletip o sürede stok gelirse ucreti 4 bin TL üstü olsa bile onu satın alip diğerini degisim icin yollarsan aradaki farki ödüyorlar ben bu süreçleri yaşadım ve ayni sekilde mesaj ile degilde amazondan beni sra diyerek daha net bir sekilde bilgi alabilirsin .
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii ki ürünü amazon satıyor ise yada amazonun satıcısı olduğu ürünü aldıysan, farkli bir firma aracılığı ile aldiysan durum degisebilir
Hocam yeni monitör geldi yine bir tane ölü piksel var sence ne yapayım amazonda ürün şuan stokta yok gözüküyor iade etsem yenisi hemen alamam kredi karti hesap kesimi yakın sizce ne yapayım

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Hocam yeni monitör geldi yine bir tane ölü piksel var sence ne yapayım amazonda ürün şuan stokta yok gözüküyor iade etsem yenisi hemen alamam kredi karti hesap kesimi yakın sizce ne yapayım
Amazon müşteri hizmetleri çok samimi arayip sende konusabilirsin uygulamadan hemen ara de baglaniyor . Ölü pixsel konusunda türkiye cidden müzdarip bunu konuştuğum yetkililerde söyledi sanki bilerek turkiyeye alt kalite gönderiliyor her marka icin geçerli bu, ayni fiyat bandında farklı bir ürün alabilirsin para iadesi isteyip yada kenarda köşede ve çok küçük ise sorunu anlatıp ne kadar geri iade çıkıyor para olarak onu sorabilirsin tabii ki bunu alırsan , tekrar hatırlatayım iade hakkın gidiyor . Ben kullaniyorum arkadaslarimdan da kullananlar var ve umrumuzda degil temiz olsada sonrasinda cikmayabilicegini garanti eden yok keza ayni şekilde bunda da 1 tane var baska çıkar çıkmaz daha sonra belli olmaz ama cikarsa garantisi var belli bir süre, aslunda bu tamamen senin psikolojin , sen ne yapmak istiyorsan bence onu kararlaştır öyle yap konu amazon olunca seçenekler rahat ama icinde ki düşünce önemli

Ayrıca şunu da söyleyeyim sana iadenin son gününe kadar elinde bekletip tekrar stok gelince aynı şekilde değişim yapabilirsin Gelmezse de son gün iade edersin ama alternatif başka monitörler fiyat yükselmesi olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bünyamin Yiğit
Amazon müşteri hizmetleri çok samimi arayip sende konusabilirsin uygulamadan hemen ara de baglaniyor . Ölü pixsel konusunda türkiye cidden müzdarip bunu konuştuğum yetkililerde söyledi sanki bilerek turkiyeye alt kalite gönderiliyor her marka icin geçerli bu, ayni fiyat bandında farklı bir ürün alabilirsin para iadesi isteyip yada kenarda köşede ve çok küçük ise sorunu anlatıp ne kadar geri iade çıkıyor para olarak onu sorabilirsin tabii ki bunu alırsan , tekrar hatırlatayım iade hakkın gidiyor . Ben kullaniyorum arkadaslarimdan da kullananlar var ve umrumuzda degil temiz olsada sonrasinda cikmayabilicegini garanti eden yok keza ayni şekilde bunda da 1 tane var baska çıkar çıkmaz daha sonra belli olmaz ama cikarsa garantisi var belli bir süre, aslunda bu tamamen senin psikolojin , sen ne yapmak istiyorsan bence onu kararlaştır öyle yap konu amazon olunca seçenekler rahat ama icinde ki düşünce önemli

Ayrıca şunu da söyleyeyim sana iadenin son gününe kadar elinde bekletip tekrar stok gelince aynı şekilde değişim yapabilirsin Gelmezse de son gün iade edersin ama alternatif başka monitörler fiyat yükselmesi olabilir
bu para iadesi kısmı nasıl oluyor ürünü göndermiyorum ama kusurdan dolayı para iadesi mi yapıyolar biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,555
Üyeler
168,461
Son üye
emresrp
Top Bottom