masteriz56
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 25
- İsim
- Masteriz
Merhaba 31 aralıkta amazondan, 13bine MSİ G274QPX 2k 240hz monitör sipariş verdim dün açtım testlerini yaptım bugün gece tekrardan bir bakayım dedim, bütün renklerden geçirdim sadece siyah ta aşırı ghosting ve sol altta büyük bir ölü piksel farkettim, bu ölü piksel mi değişim talep etsem kabul ederlermi amazon incehesaptan aldım. İade kabul ederlermi paket açımından sonra 4 gün geçti, sizce ne yapmalıyım sadece siyah ekranda belli oluyor ne kadar bezle ıslatıp silsemde tırnağımla biraz üzerinde gezdirsemde gitmedi ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun. Kararsız kaldım. Büyük bir sorun yaşatır mı ileride bana ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı monitör elinde olan varsa siyah olarak test atabilir misiniz arkadaşlar rica etsemMerhaba 31 aralıkta amazondan, 13bine MSİ G274QPX 2k 240hz monitör sipariş verdim dün açtım testlerini yaptım bugün gece tekrardan bir bakayım dedim, bütün renklerden geçirdim sadece siyah ta aşırı ghosting ve sol altta büyük bir ölü piksel farkettim, bu ölü piksel mi değişim talep etsem kabul ederlermi amazon incehesaptan aldım. İade kabul ederlermi paket açımından sonra 4 gün geçti, sizce ne yapmalıyım sadece siyah ekranda belli oluyor ne kadar bezle ıslatıp silsemde tırnağımla biraz üzerinde gezdirsemde gitmedi ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun. Kararsız kaldım. Büyük bir sorun yaşatır mı ileride bana ?
Ekler
Son düzenleme: