Neler Yeni

Yeni monitör sipariş ettim H.O/G.O?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Dostlar selam şans eseri monitör araştırırken karşıma "ASUS TUF Gaming 24.5" VG259QM 280Hz 1ms 2X HDMI DP HDR400 G-Sync FHD Fast IPS Gaming monitör" çıktı işin garip tarafı bu ürün Amazon'da satılıyordu garip derken piyasa fiyatına göre biraz düşüktü Amazon güvencesi ile güvenilir diyebileceğim bir satıcıda stokta 1 adet kalmıştı ve hemen aldım fiyat olarak 5.200 TL idi iyice araştırdım monitörü ve herhangi bir sorunu olduğunu göremedim ve ayrıca tam istediğim özellikleri kapsayan bir monitör bu fiyata bence çok F/P bir ürün gibi duruyor siz neler düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,629
İsim
Özgürcan
hz panel ve hdr güzel bence iyi ama boyutu senin için okeyse sorun yok görüntüsüde güzel ince çerceve hayırlı olsun

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hz panel ve hdr güzel bence iyi ama boyutu senin için okeyse sorun yok görüntüsüde güzel ince çerceve hayırlı olsun
Boyutu benim için ideal hocam büyük ekran sevmiyorum zaten teşekkür ederim. <3

yusuftheayay

80+ Bronze
Dostlar selamlar şans eseri monitör araştırırken karşıma " ASUS TUF GAMING 24.5" VG259QM 280Hz 1ms 2xHDMI DP HDR400 G-Sync FHD Fast IPS Gaming Monitör" çıktı işin garip tarafı bu ürün Amazon'da satılıyordu garip derken piyasa fiyatına göre biraz düşüktü Amazon güvencesi ile stokta 1 adet kalmıştı ve hemen aldım 5.200 TL aldım araştırdım monitörü hiç bir sorunu olduğunu göremedim ve ayrıca tam istediğim özellikleri kapsayan bir monitör bu fiyata bence çok F/P bir ürün gibi duruyor siz neler düşünüyorsunuz?
Bu konunun sıcak fırsatlara ait olmadığını, daha fazla görüntüleme almak için buraya açmamanız gerektiğini düşünüyorum. Artık dilimde tüy bitti azcık düşünün kategori ayırt edicek kadar en azından

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Bu konunun sıcak fırsatlara ait olmadığını, daha fazla görüntüleme almak için buraya açmamanız gerektiğini düşünüyorum. Artık dilimde tüy bitti azcık düşünün kategori ayırt edicek kadar en azından
Hocam çok pardon ben yanlış yere açmışım fark etmeden monitör kısmına açtığımı zannetmiştim. Ayrıca "Artık dilimde tüy bitti azcık düşünün kategori ayırt edicek kadar en azından" demeniz çok kabaca çünkü ilk defa böyle bir dalgınlık yapıyorum.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,289
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Konu neden sıcak fırsatlar da?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Son düzenleme:

yusuftheayay

80+ Bronze
Hocam çok pardon ben yanlış yere açmışım fark etmeden monitör kısmına açtığımı zannetmiştim. Ayrıca "Artık dilimde tüy bitti azcık düşünün kategori ayırt edicek kadar en azından" demeniz çok kabaca çünkü ilk defa böyle bir dalgınlık yapıyorum.
Kusura bakmayın ben ilk defa yapıp yapmadığınızı bilemezdim maalesef sürekli suistimal ediliyor çünkü bu kategori o yüzden

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Kusura bakmayın ben ilk defa yapıp yapmadığınızı bilemezdim maalesef sürekli suistimal ediliyor çünkü bu kategori o yüzden
Problem hocam moderator arkadaşı etiketledim ve ayrıca konumu raporladım müsait olduğunda doğru yere taşır. :peepokalp:

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
@Emir Aydın Hocam konuyu doğru yere taşır mısınız raporlamıştım konuyu ama..

Edit : Allah razı olsunn :peepokalp:

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO
Dostlar selam şans eseri monitör araştırırken karşıma " ASUS TUF Gaming 24.5" VG259qm 280Hz 1ms 2X HDMI DP HDR400 G-Sync FHD Fast IPS Gaming monitör" çıktı işin garip tarafı bu ürün Amazon'da satılıyordu garip derken piyasa fiyatına göre biraz düşüktü Amazon güvencesi ile güvenilir diyebileceğim bir satıcıda stokta 1 adet kalmıştı ve hemen aldım fiyat olarak 5.200 TL idi iyice araştırdım monitörü ve herhangi bir sorunu olduğunu göremedim ve ayrıca tam istediğim özellikleri kapsayan bir monitör bu fiyata bence çok F/P bir ürün gibi duruyor siz neler düşünüyorsunuz?
Hayırlı olsun. Bende amazondan incehesap satıcısından aldım. bugun teslim edilecek umarim sıkıntı çıkmaz. Sabah ki indirimde Satıcısı amazon değildi dikkatli bakın.😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,986
Üyeler
166,130
Son üye
halitonline
Top Bottom