Neler Yeni

Yeni monitörde dehşet ghosting var iade etmelimiyim

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
cumaertesi akşam viewsonic va220-h model monitörü amazon prime üzerinden 2089tlye almıştım fakat monitörde çok ciddi ghosting var sizve iade etmelimiyim üzerine biraz koyup ne alabilir başka

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Kadir Efe Ulusoy
cumaertesi akşam viewsonic va220-hmodel monitörü amazon prime üzerinden 2089tlye almıştım fakat monitörde çok ciddi ghosting var sizve iade etmelimiyim üzerine biraz koyup ne alabilir başka
değişim iste

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam değişimdede aynı olma ihtimali çok yüksek geliyor bana çünkü yeşiller ekranın tamamını kaplıyor sayfayı hareket ettirince
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama böyle ekranda her pixelin bitiminde kendini belli eden boşluk gibi dikine çizgiler var

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Kadir Efe Ulusoy
cumaertesi akşam viewsonic va220-h model monitörü amazon prime üzerinden 2089tlye almıştım fakat monitörde çok ciddi ghosting var sizve iade etmelimiyim üzerine biraz koyup ne alabilir başka
100hz normal biraz olur ama gözle görülmez 60da bile akıcılık olmaz ama görmezsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Utkan Bera Kabasakal
İade et. Muhtemelen kronik sorunludur. Bende benimde monitörümde vardı, bu sorundan dolayı çoğu oyunu rahatça oynayamıyorsun ve aşırı şekilde göz ağrısı yapıyor. (Battlefield, CoD, R6 gibi bir çok oyun)

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
İade et. Muhtemelen kronik sorunludur. Bende benimde monitörümde vardı, bu sorundan dolayı çoğu oyunu rahatça oynayamıyorsun ve aşırı şekilde göz ağrısı yapıyor. (Battlefield, CoD, R6 gibi bir çok oyun)
evet iade talebi açıyorum

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Konu dışı, monitör olarak dell almanızı önermem. Yansıma piksel ve ghosting sorunlarından dolayı 6 ay müşteri hizmetlerinde süründüm. (Yansıma piksel çözüldü, ghosting devam ediyor)
geçmiş olsun hocam bundan sonra ya lg alırım daha samsung onlardan çok memnun kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,648
Üyeler
161,318
Son üye
reisysk
Top Bottom