Ben olsam özel oyunlarından PS5 alırdım.Evet arkadaşlar ben yeni nesil bir konsol alacağım fakat danışmak istedim
PS5
Xbox Series X
Xbox Series S
Sizce hangisi alınır (bu arada SSD ilavesi yapacağım)
Rehber - Hangi Yeni Nesil Konsol Tercih Edilmeli?
Selamlar, bir başka rehber ile daha karşınızdayım. Bu soru son zamanlarda aşırı artmaya başladı. Bunun için bir cevap olması için bu rehberi hazırlamak istedim. Önce detay vererek anlattım. Net sonucu öğrenmek istiyorsanız sayfayı direkt aşağı kaydırıp ''Genel Sonuç'' kısmına gidebilirsiniz...forum.donanimarsivi.com
iyi bir bilgisayarın yoksa ve oyuna fazla para veremem dersen xbox tercih et ama iyi bir pc varsa ve oyun para veririm sıkıntı yok dersen ps 5Evet arkadaşlar ben yeni nesil bir konsol alacağım fakat danışmak istedim
PS5
Xbox Series X
Xbox Series S
Hocam her oyuna 700 lira verebilecekseniz PS5, ama güçlü bir konsolum olsun oyunlara da o kadar para vermem diyorsanız XBOX SERIES X + GAMEPASS, çok para vermiyim ama yeni nesil oyunları oynayayım diyorsanız, XBOX SERIES S.Evet arkadaşlar ben yeni nesil bir konsol alacağım fakat danışmak istedim
PS5
Xbox Series X
Xbox Series S
HER OYUN 700TL DEĞİL ANLAYIN AGAHocam her oyuna 700 lira verebilecekseniz PS5, ama güçlü bir konsolum olsun oyunlara da o kadar para vermem diyorsanız XBOX SERIES X + GAMEPASS, çok para vermiyim ama yeni nesil oyunları oynayayım diyorsanız, XBOX SERIES S.
Ne kadar söyle de bilelim.HER OYUN 700TL DEĞİL ANLAYIN AGA
Yeni nesil oyunlardan bahsetmiyorum ki adam bildiğin bütün oyunlar diyor ps4 de 8tl bile oyun var yani demek istediğim adam HER oyun demişNe kadar söyle de bilelim.
Yeni nesil diyebileceğimiz tek oyun demon's souls o da 620TL az para mı?