Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
Örnek bi tane atın. Belki sorunu anlarım.Matematiğim normal olarak çok iyi ama yeni nesilin genelini yapamıyorum.
Örnek bi tane atın. Belki sorunu anlarım.Matematiğim normal olarak çok iyi ama yeni nesilin genelini yapamıyorum.
aynı konulardan değilmi sorular , nasıl bir farklılık varki sorularda , bilmediğimden soruyorum
Valla bende baya sıkıntı çekmiştim geçen sene. Yorumalama yeteneğinizi geliştirin. Asıl önemli olan o.8.sınıfım ve haylen yapamıyorum , konularıda çok iyi biliyorum ama yeni nesili çözemiyorum ne yapmalıyım.
Önce yeni nesil olmayan klasik soruları çözMatematiğim normal olarak çok iyi ama yeni nesilin genelini yapamıyorum.
mantığı kavramak lazım , pilotaj eğitimi için bu şekilde sorular çıkıyor , mantığa yönelik ileride de belki işine yarar genç kardeşimizinAlıntıyı görüntülebunun gibi mesela. uzun oluyorlar genellikle. aslında kolay hepsi ama biraz kafa karıştırabiliyor uzun olduğu için
Paragraf çözüyorum bol bol galiba matematik e aşırı yüklenmenin zmaanı geldi.Sana tavsiyem okuduğunu anlamalısın bunun için ya kitap oku ya paragraf çöz paragraf daha faydalı olur ve
1. Basamağa çıkmadan 3.ye çıkamazsın en basitten en zora doğru git
Matematiğe 8.sınıfta aşırı yüklen dostum ve aman diyeyim ezber yapma. Sınavda patlarsın.Paragraf çözüyorum bol bol galiba matematik e aşırı yüklenmenin zmaanı geldi.
Ezber hiç bir zaman yapmamışımdır. Derste dinlerken mantığını kavrıyorum.Matematiğe 8.sınıfta aşırı yüklen dostum ve aman diyeyim ezber yapma. Sınavda patlarsın.
Çok iyi o zaman, yapamadığın bir soru örneği atar mısın? Geçen yıl girdim. İyi bilirim yani.Ezber hiç bir zaman yapmamışımdır. Derste dinlerken mantığını kavrıyorum.
Hmm , bir dakika.Çok iyi o zaman, yapamadığın bir soru örneği atar mısın? Geçen yıl girdim. İyi bilirim yani.
paragraf kitabı al ordaki soruları çöz bir de daha fazla yeni nesil soru çöz.8.sınıfım ve haylen yapamıyorum , konularıda çok iyi biliyorum ama yeni nesili çözemiyorum ne yapmalıyım.