Hocam sistem gereksinimlerini karşıladım halde kasmalar var imzamda ki sisteme sahibim ama normalde ej düşük ayarlarda 60 fps olması değil mi?o zaman önce ateş yak
kömür alıp map çiz
sonra haritaya bak işin kolaylaşır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rehberde yazıyor knk
çok güzel oyundur alposki ciğim.
İntel ekran kartlarının oyun performansını bilmiyorumHocam sistem gereksinimlerini karşıladım halde kasmalar var imzamda ki sisteme sahibim ama normalde ej düşük ayarlarda 60 fps olması değil mi?
laptop mu senin pc?Hocam sistem gereksinimlerini karşıladım halde kasmalar var imzamda ki sisteme sahibim ama normalde ej düşük ayarlarda 60 fps olması değil mi?
eywHarika rehber olmuş teşekkürler
Laptop intel HD 4000 ve 610m var ikiside 1GNİntel ekran kartlarının oyun performansını bilmiyorum
laptop mu senin PC?
eyw
bilmiyorum vallahiLaptop intel HD 4000 ve 610m var ikiside 1GN
İyi ne güzel oynarken zorlanmıycam önümde mis gibi rehber var
eğer 72 saat boyunca açlık barını çok düşürmezsen 72 saat sonunda kapasite 5 artıyor, amerika geyiği vurup postundan çanta yaparsan bu sayı 40 oluyor.sırt çantasının sınırı 30 kg ya onu yükselte biliyormuyuz
Bütün haritalar birbirine bağlı.Oyunda bütün haritalar birbiri ile bağlantılı mı yoksa oynarken 1 tanesinden mi kurtulmaya çalışıyoruz?
Pıçak hayatta kalma modu mu daha zevkli yoksa hikaye modu mueğer 72 saat boyunca açlık barını çok düşürmezsen 72 saat sonunda kapasite 5 artıyor, amerika geyiği vurup postundan çanta yaparsan bu sayı 40 oluyor.
Çok fazla açlık düşerse o 5 kg kapasite kayboluyor.
Bütün haritalar birbirine bağlı.
bana göre hayatta kalma moduPıçak hayatta kalma modu mu daha zevkli yoksa hikaye modu mu