Yeni pc alan birine tavsiye

Memory

80+
Reaksiyon skoru
11
arkadaşlar ince hesaptan yeni bir sistem aldım neleri güncellemem gerekiyor bilmiyorum neyin driverını indireyim hiç bir şey bilmiyorum bana biraz akıl verebilirmisiniz lüften

arkadaşlar ince hesaptan yeni bir sistem aldım neleri güncellemem gerekiyor bilmiyorum neyin driverını indireyim hiç bir şey bilmiyorum bana biraz akıl verebilirmisiniz lüften
Windows update
Ekran kartı driver
Bios update
Aklıma gelmeyenler için arkadaşlar tamamlasın

Hayırlı olsun sistem özelliklerini paylaşırmısın

windows update çak hemen ardından bios güncelle ardından ekran kartı driverlarını falan güncelle anakart yazılımı varsa oradan gerekli olanları güncelle gigabayte ve asusun var oradan güncelleniyor anakart driverları falan ekran kartın nvidia programını indir amd ise adrenalin software kur güncelle hazır sistemde gerekli olan bir çok update i yapıyorlar ama sen tekrar kontrol et bios güncel mi windows güncelmi ekran kartı vesaire

Hayırlı olsun sistem özelliklerini paylaşırmısın
1755586468442.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

windows update çak hemen ardından bios güncelle ardından ekran kartı driverlarını falan güncelle anakart yazılımı varsa oradan gerekli olanları güncelle gigabayte ve asusun var oradan güncelleniyor anakart driverları falan ekran kartın nvidia programını indir amd ise adrenalin software kur güncelle hazır sistemde gerekli olan bir çok update i yapıyorlar ama sen tekrar kontrol et bios güncel mi windows güncelmi ekran kartı vesaire
teşşekkür ederim hocam sağolun

İleride bir kaza yaşanma ihtimaline karşı önlem amaçlı sistem yedeği al sağlam bir veri taşıcıya. Benimki silinmez/yazılmaz DVD'de mesela.

YouTube'da bu konu hakkında önde gelen kanalların videoları var güncel olanlara bakabilirsin, eskilere de bakabilirsin değişmeyen şeyler var yine belli bir süre sınırında.

kanka bütün işlerin bittikten sonra nihai performansı açmayı unutma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,373
Üyeler
185,085
Son üye
heromero23
Geri