Windows updatearkadaşlar ince hesaptan yeni bir sistem aldım neleri güncellemem gerekiyor bilmiyorum neyin driverını indireyim hiç bir şey bilmiyorum bana biraz akıl verebilirmisiniz lüften
Hayırlı olsun sistem özelliklerini paylaşırmısınarkadaşlar ince hesaptan yeni bir sistem aldım neleri güncellemem gerekiyor bilmiyorum neyin driverını indireyim hiç bir şey bilmiyorum bana biraz akıl verebilirmisiniz lüften
windows update çak hemen ardından bios güncelle ardından ekran kartı driverlarını falan güncelle anakart yazılımı varsa oradan gerekli olanları güncelle gigabayte ve asusun var oradan güncelleniyor anakart driverları falan ekran kartın nvidia programını indir amd ise adrenalin software kur güncelle hazır sistemde gerekli olan bir çok update i yapıyorlar ama sen tekrar kontrol et bios güncel mi windows güncelmi ekran kartı vesairearkadaşlar ince hesaptan yeni bir sistem aldım neleri güncellemem gerekiyor bilmiyorum neyin driverını indireyim hiç bir şey bilmiyorum bana biraz akıl verebilirmisiniz lüften
Hayırlı olsun sistem özelliklerini paylaşırmısın
teşşekkür ederim hocam sağolunwindows update çak hemen ardından bios güncelle ardından ekran kartı driverlarını falan güncelle anakart yazılımı varsa oradan gerekli olanları güncelle gigabayte ve asusun var oradan güncelleniyor anakart driverları falan ekran kartın nvidia programını indir amd ise adrenalin software kur güncelle hazır sistemde gerekli olan bir çok update i yapıyorlar ama sen tekrar kontrol et bios güncel mi windows güncelmi ekran kartı vesaire
bende ince hesaptan sistem aldım 2 ay önce ama bios uptade yaptım bide ramlerin hızını tam frekansa ayarladımHiç bir şey yapman gerekmiyor. Güncel olarak zaten kurulum yapılmıştır. Bozmadan kullanmaya bak.
kanka bütün işlerin bittikten sonra nihai performansı açmayı unutmaarkadaşlar ince hesaptan yeni bir sistem aldım neleri güncellemem gerekiyor bilmiyorum neyin driverını indireyim hiç bir şey bilmiyorum bana biraz akıl verebilirmisiniz lüften
Denetim Masası --> Sistem ve Güvenlik --> Güç Seçenekleri ---> Orada hali hazırda gözükmezse orta sol çizgide bir tane ok olacak ona bas yeni seçeneklerden çıkar.nasil açılıyor kardesim hic bilmiyorum valla