İşlemci, SSD, bellek kutuları gelmiyor.Arkadaşlar bu arada ürünlerin kutuları geliyor mu benim bilgim yokta
İşlemci, SSD, bellek kutuları gelmiyor.Arkadaşlar bu arada ürünlerin kutuları geliyor mu benim bilgim yokta
olum şaka gibi ya daha 1.5 yıl önce filan paramı biriktirim 6k ya 2060 alırım diyordum ne para birikti nede fiyat yerinde durdu 4.5k ya 1650ye kaldım 2021 ocak ayında ama hiç olmamasından iyidir Allah herkese istediği sistemi aldırır inşallahAllah herkese nasip etsin inşallah alırım bı hayırlı olsun
ben vatandan aldım bir psu'nun birde hdd nin kutusunu vermediler onun dışında ram işlemci hepsi var firmadan firmaya değişiyor sanırımİşlemci, SSD, bellek kutuları gelmiyor.
GameGaraj'a ürünler yüzler yüzler gidiyor. Toptancı misali...ben vatandan aldım bir psu'nun birde hdd nin kutusunu vermediler onun dışında ram işlemci hepsi var firmadan firmaya değişiyor sanırım
GameGaraj'dan almışsın. Sorun yaşayacağın en son firma.Anladım çok sağolun inşallah kargo sürecinde sıkıntı yaşamam
GameGaraj'a ürünler yüzler yüzler gidiyor. Toptancı misali...
Mesaj otomatik birleştirildi:
GameGaraj'dan almışsın. Sorun yaşayacağın en son firma.
HO diyeceğim de yarın bundan çok daha iyi bir sistem çıkacak aynı bütçede. Niye yarını beklemedin ki?Allah herkese nasip etsin inşallah alırım bı hayırlı olsun
Gelir niye gelmesin. Sadece sistemdeki işlemci Tray (kutusuz versiyon) olarak satılıyorsa onun kutusu gelmeyebilir.İşlemci, SSD, bellek kutuları gelmiyor.