Neler Yeni

Çözüldü✓ SIFIR LEPTOP ALACAĞIM

Hangisini alayım

• Acer nitro 15

Oylar: 0 0.0%
  • Hp omen 16

• Asus tuf a15

• Oy kullanan toplam üye
    6
  • Anket kapatıldı .

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Kazık yeme değil bence, vade farkının ürün fiyatını arttırması demek lazım. 30 binse misal 12 ay taksitle en az %50 fiyat artıyor. 24 aysa daha da fiyat artar. Normal bir durum.
bu konuda millet cahil,
örnek bu ay bir ürün aldın,
50.000 tl olsun,
6 taksit yaptın, 60.000 olsun, (bu arada çoğu düzgün sitede vade farkı yok neyse)
ocaktan hazirana kadar ödeyeceksin, 12bin tl taksitle cebinde 50k kaldı.
yıllık maaş zammı + ana parayı faize veya yatırıma koydun, 12k taksit öderken 50bin tl ana para üzerinden kar edersin,
bu dediğim sürekli kazanım olanlar için geçerli, zaten hepsiburada ve amazon genelde 6 taksit bazı kartlara 9 taksit bile yapıyor hatta ertelemeli yaparsa hemen hepsi 9 veya 12 taksit olmuş oluyor?
sonuç?
özellikle doğru zamanda alıp sürekli kazanım varsa ürünü resmen yarı fiyatına getirmek mümkün.
imzada yazan ürünlerin hepsini bu şekilde %50 indirimli gibi aldım. (diğer ev araç vb. şeyleri saymıyorum bile)

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,724
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
bu konuda millet cahil,
50.000 TL olsun,
6 taksit yaptın, 60.000 olsun, (bu arada çoğu düzgün sitede vade farkı yok neyse)
ocaktan hazirana kadar ödeyeceksin, 12bin TL taksitle cebinde 50k kaldı.
yıllık maaş zammı + ana parayı faize veya yatırıma koydun, 12k taksit öderken 50bin TL ana para üzerinden kar edersin,
bu dediğim sürekli kazanım olanlar için geçerli, zaten hepsiburada ve amazon genelde 6 taksit bazı kartlara 9 taksit bile yapıyor hatta ertelemeli yaparsa hemen hepsi 9 veya 12 taksit olmuş oluyor?
sonuç?
özellikle doğru zamanda alıp sürekli kazanım varsa ürünü resmen yarı fiyatına getirmek mümkün.
imzada yazan ürünlerin hepsini bu şekilde %50 indirimli gibi aldım. (diğer ev araç vb. şeyleri saymıyorum bile)
Bu dediğiniz tr de olmazsa olmaz hocam
Enflasyona karşı en iyi seçenek taksitli alımlardır ben 22k ya 12 taksit vade farksız laptop aldım
6 ay oldu nerdeyse şu an laptop 30 35k bandında

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Bu dediğiniz tr de olmazsa olmaz hocam
Enflasyona karşı en iyi seçenek taksitli alımlardır ben 22k ya 12 taksit vade farksız laptop aldım
6 ay oldu nerdeyse şu an laptop 30 35k bandında
nokta. dediğim bu.
dh zamanı yaşlar farklı olduğundan onlarca grup kurardık işi ticarete herkesin cebine ekstra nakite dökerdik burada böyle bir oluşum vb. var mı bilgim yok.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,724
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
nokta. dediğim bu.
dh zamanı yaşlar farklı olduğundan onlarca grup kurardık işi ticarete herkesin cebine ekstra nakite dökerdik burada böyle bir oluşum vb. var mı bilgim yok.
Muhtemelen yoktur hocam bende gencim babam aldı babam ödüyor çevirecek para yok pek

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Atakan
Asus

15.6-inch, FHD (1920 x 1080) 16:9, Value IPS-level, Anti-glare display, sRGB:100%, Adobe:75.35%, Refresh Rate:144Hz, G-Sync, MUX Switch + NVIDIA® Advanced Optimus
+ asus ekran kartı üreticisi de olduğundan watt benzer olsada MHZ olarak tuf 4070 laptop daha güçlü (tıpkı kasa sistemlerdeki tek fanlı 3 fanlılar gibi mhz farkı var)

NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU, 2225MHz* at140W (2175MHz Boost Clock+50MHz OC, 115W+25W Dynamic Boost), 8GB GDDR6

vb.
4070 kasada tuf şu an en fp ürün, diğerleri indirime girer, hb veya amazon sıcak fırsat açar o başka konu biz bunu 42 veya 43'e aldık 2 ay kadar önce.

hp
Dahili Depolama512 GB PCIe® Gen4 NVMe™ TLC M.2 SSD
Ekran40,9 cm (16,1 inç) diyagonal, FHD (1920 x 1080), 144 Hz, IPS, mikro kenarlı, yansımasız, 250 nit, %45 NTSC 3
Dokunmatik ekranYok
Ekran-gövde oranı (hoparlörler olmadan)83.4% 4
Renk gamı45% NTSC
Parklaklık250 nit
Mesaj otomatik birleştirildi:

herkesin tecrübesi aynı değil sizin için geçerli,
amazon amazon satıcılı ürünler,
hepsiburada hepsiburada satıcılı ürünler herkes için geçerli anlatmaya çalıştığım da bu zaten.
isteyen istediği yerden alır
gpn teknolojide sorun yaşasaydınız, ürünü iade almayıp servise gönderin diyeceklerdi,
ürünün sağlam sorunsuz gelmesi sorun değil, sorun çıktığında sorunsuz çözüm üretmesi hizmet oluyor.

demek istediğim bu alınan laptopların hepsine windows kuruldu,
Acer ve msi olanın içi açıldı ramler takıldı, ramlerde hb'den alındı,
sonra hepsi iade edildi,
Rica ediyorum dediğiniz sitelerden ürünleri alın, hiç açmadan veya açıp kurup hatta gaza gelip ssd, ram takıp iade etmeyi deneyin, bakalım alıyorlar mı?

Emsal

80+ Silver
sırf bu sene 7 laptop aldım 4'ü iade.
toplamda 100'den fazla laptop, kasa, telefon vb. aldım,
telefon iadesi hele açılmışsa imkansız gibi artık
ama laptop iadesi için 2 adres güvenilir, hb ve amazon, n11'de düzgün satıcılarda ikiletmiyor ama tek tek şu güvenilir bu değil diye uğraşmaya gerek yok.

hp victus bu arada max 4060 alınır, 4070 olunca ısınma coşuyor ve o kasa onu -böyle bir laptop uzun vadeli kullanım için düşünülür- kaldırmaz.
+hp victus panel,
+hoparlör
+mikrofon ve kamera olarak bariz geride asus'tan
sadece ssdsi daha iyi.
+değişmeyen özelliklere bakın, ram takılır, ssd ikinci yuva mutlaka olmalı , hp de yok bu.
kötü ekranlı, ssd takılmayan, kasası -değiştirmek mümkün değil, uzaya montaj yapmak zorundasınız üretim hatalı ise- ürünlerin zaten 5-10k ucuz olması gayet normal çünkü yurtdışı fiyatları da 300 usd aşağıda.
Hocam bu mesajınızı alıntılıyıp açtığım bir konu var oraya bırakıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Atakan
bu konuda millet cahil,
50.000 TL olsun,
ocaktan hazirana kadar ödeyeceksin, 12bin TL taksitle cebinde 50k kaldı.
yıllık maaş zammı + ana parayı faize veya yatırıma koydun, 12k taksit öderken 50bin TL ana para üzerinden kar edersin,
sonuç?

60 a kadar zorlarım dediğim illa 60bin olmayacak 54 55 53 o şekil ama 60 bine leptop olursa 20 20 20 öderim orada sıkıntı yok

Acelen yoksa akşam bulalım sana. Veya arkadaş müsaitse halleder.

@TİTAN.
Yarın vatana gidecem işte akşam iyi olur

Asus Rog Strix G16 al gec

Asus Rog Strix G16 al geç.
Ekran kartı kaç watt oluyor onlaeın 3 fanlı olduğunu hatırliyorum yanlis hatirlamiyor isem

Son düzenleme:

soul

80+ Silver

60 a kadar zorlarım dediğim illa 60bin olmayacak 54 55 53 o şekil ama 60 bine leptop olursa 20 20 20 öderim orada sıkıntı yok

Ekran kartı kaç watt oluyor onlaeın 3 fanlı olduğunu hatırliyorum yanlis hatirlamiyor isem
Şu bı köşede dursun.
Akşam daha detaylı yardımcı olacağım.

Victustan daha kaliteli bilen bilir.

NZXT

80+ Bronze
Kazık yeme değil bence, vade farkının ürün fiyatını arttırması demek lazım. 30 binse misal 12 ay taksitle en az %50 fiyat artıyor. 24 aysa daha da fiyat artar. Normal bir durum.
Evet ama arkadaş ısrarla bunu anlamak istemeyip kazık yedin diyorsa saçmalıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Atakan
Benimde çok vaktim yok ama kısa sürede bunu bulabildim
b.
Bu vatan bilgisayarda varmıdırki

Şu bı köşede dursun.
Akşam daha detaylı yardımcı olacağım.

Victustan daha kaliteli bilen bilir.

Tamam buna yarın öğlen saat 3 de vatan bilgisayarda olacağım çalışanlardan 3 leptop önerisi alacağım ve size resim göndererek sizlerdende öneri yardım almak istiyorum.

Son düzenleme:
En İyi Cevap
3

140w 3 fan sıvımetal

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Atakan
sana yalan söyledin diyen mi var ? biraz fazla verdim diyorsun ya onu diyorum ben

Şu leptop sorunsuz götürürmü beni

140w 3 fan sıvımetal

Bu leptop seninkininden farkı nedir dahamı iyi yoksa ısınırmı bu attığım leptop beni götürürmü sorunsuz bir sekilde

Benimde çok vaktim yok ama kısa sürede bunu bulabildim
Güzel miş buda

Arkadaşlar birde araya sıkıştırayım kablosuz ve kablosuz mouse alacagim fakat kulaklikda kararsiz kaldim kablolumu kablosuzmu sizce hangisi 2.5 k da kulaklık ve mouse bütcesi olsun.

Arkadaşlar selamün aleyküm 50 bin TL bütcem var sıfır leptop almak istiyorum oyun için kullanacağım çok çok nadir de olsa yayın da açabilirim leptopda bi özellik varmış yayın açarken kamera arka plam düzenleme broadcast diyorlar herhalde o özellikli leptop olursa olur olmazsa sıkıntı yok

Arkadaşlar selamün aleyküm 50 bin TL bütcem var sıfır leptop almak istiyorum oyun için kullanacağım çok çok nadir de olsa yayın da açabilirim leptopda bi özellik varmış yayın açarken kamera arka plam düzenleme broadcast diyorlar herhalde o özellikli leptop olursa olur olmazsa sıkıntı yok
Nvidia broadcast miş o özelliği olan leptopda da olursa iyi olur.

Son düzenleme:

TİTAN.

80+ Platinum
Bu vatan bilgisayarda varmıdırki

Tamam buna yarın öğlen saat 3 de vatan bilgisayarda olacağım çalışanlardan 3 leptop önerisi alacağım ve size resim göndererek sizlerdende öneri yardım almak istiyorum.
Onlardan öneri istemeü
büyük hata yaparsın benim attığım omen yada acerı al
Mümkünse vatan gibi yerlere bakma genelde kazık

Şu leptop sorunsuz götürürmü beni

Bu leptop seninkininden farkı nedir dahamı iyi yoksa ısınırmı bu attığım leptop beni götürürmü sorunsuz bir sekilde

Güzel miş buda

Arkadaşlar birde araya sıkıştırayım kablosuz ve kablosuz mouse alacagim fakat kulaklikda kararsiz kaldim kablolumu kablosuzmu sizce hangisi 2.5 k da kulaklık ve mouse bütcesi olsun.

Nvidia broadcast miş o özelliği olan leptopda da olursa iyi olur.
Rtx ekran kartı olan cihazlarda var diye biliyorum

Top Bottom