DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Asus Rog Strix G16 al geç.
100 derece görüyorsa amd kaç derece görürkihem casper hem 3060 olup 50k verdim diyosun biz 42 46 arası victus, asus tuf 4070 r9 r7 7000 serisi öneriyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
30k bile edecek bir laptop değil o
satan kişilerin yılın kazığını attık diyordur g.o
Olur akşam müsaitim ama tek bir yerden alabilirim oda vatan dan 60 a zorlarım dediğim gibi
saygımı koruyorum çok zırlıyorsun ama sana burda ekmek yokay ne olur düşür beni bu saçma yorumunla capslock açık olması dokundu sana
senin gibisine cevap vermek yerine engellemk en mantıklısı harbiden
hocam zannetmiyorum çok ısınacağını100 derece görüyorsa amd kaç derece görürki
Olur akşam müsaitim ama tek bir yerden alabilirim oda vatan dan 60 a zorlarım dediğim gibi
sen hala kendi kendine ne konuşuyorsun ? yediğin kazık acısı vurdu herhaldesaygımı koruyorum çok zırlıyorsun ama sana burda ekmek yok
ama kesinlikele aceleye getirmeyin benim laptop kötü değil ama bütçesinden fazla para ödedim taksit parası içinde 50 bine geldi bana bence max 30-35 k benimkisi
kazıklanmadım aslında taksit yaptım birde çok acele oldu ben bu laptopu mağazada gördüm ilk aslında asus rog g15 amd r7 alacaktım ama çok
Bunu araştırmam lazım işte yorumları güzel seninde dediğin gibi bakmalıyım1 ) netten bu fiyatlara ürün alacaksanız, sadece birkaç yer güvenilir,
1.1 hepsiburada, hepsiburada satıcılı ürünler
1.2 amazon, amazon satıcılı ürünler
asus tuf 4070 7940 hs bu fiyatların en fp ürünü, kullandım test ettim muazzam ürün, ısınsa bile 7940 hs davar gibi güçlü olduğu için güç kıssanızda halen güçlü ve ısınma bitiyor
çoğu karta 6 taksit vade farksız
teknosa 3 taksit ve satıcı gamers arena
Gamers Arena - Ä°ntegra Teknoloji A.Å.
Gamers Arena, BiliÅim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayıÅı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müÅteri memnuniyeti odaklı çalıÅmayı prensip edinmiÅtirwww.gamersarena.com.tr
şurası yani,
ürün geldi bozuk çıktı, geçmiş olsun, direkt servise.
amazon ve hepsiburada'da gelen laptopu açın ram takın sökün aynen geri gönderin ve sadece beğenmedim yazın iade alıyorlar.
sen hala kendi kendine ne konuşuyorsun ? yediğin kazık acısı vurdu herhalde
@atakan1949 siz 41e amazondan 6 ay peşin fiyatına taksitle bunu da alabilirsiniz
50
sırf bu sene 7 laptop aldım 4'ü iade.Bunu araştırmam lazım işte yorumları güzel seninde dediğin gibi bakmalıyım
hp victus bu arada max 4060 alınır, 4070 olunca ısınma coşuyor ve o kasa onu -böyle bir laptop uzun vadeli kullanım için düşünülür- kaldırmaz.sırf bu sene 7 laptop aldım 4'ü iade.
toplamda 100'den fazla laptop, kasa, telefon vb. aldım,
telefon iadesi hele açılmışsa imkansız gibi artık
ama laptop iadesi için 2 adres güvenilir, hb ve amazon, n11'de düzgün satıcılarda ikiletmiyor ama tek tek şu güvenilir bu değil diye uğraşmaya gerek yok.
Herkesin tecrübesi aynı değil. Bu yüzden şuralar daha güvenli, en güvenli gibi yorumlarda bulunmak son derece yanlış.sırf bu sene 7 laptop aldım 4'ü iade.
toplamda 100'den fazla laptop, kasa, telefon vb. aldım,
telefon iadesi hele açılmışsa imkansız gibi artık
ama laptop iadesi için 2 adres güvenilir, hb ve amazon, n11'de düzgün satıcılarda ikiletmiyor ama tek tek şu güvenilir bu değil diye uğraşmaya gerek yok.
Dahili Depolama | 512 GB PCIe® Gen4 NVMe™ TLC M.2 SSD |
---|---|
Ekran | 40,9 cm (16,1 inç) diyagonal, FHD (1920 x 1080), 144 Hz, IPS, mikro kenarlı, yansımasız, 250 nit, %45 NTSC 3 |
Dokunmatik ekran | Yok |
Ekran-gövde oranı (hoparlörler olmadan) | 83.4% 4 |
Renk gamı | 45% NTSC |
Parklaklık | 250 nit |
herkesin tecrübesi aynı değil sizin için geçerli,Önerilenlere ve yorumlara bakıyorum da, fiyata bakıp atıyorsunuz gibi.
Mesela 1 model 50k ama 512 SSD var. Diğer model 47-48k ama 15.6".
Victus 16 alıyorsun, 32 GB RAM, 16.1" Ekran ve 1TB SSD ile rahatına bakıyorsun.
Attığım bu modeli alman şart değil ama muhtemelen bu paraya alabileceğin en iyilerinden.
Malzeme kalitesi ASUS, MSI Gibi olmayabilir ama donanım olarak onlardan daha iyi. En azından bu fiyat bandında.
Herkesin tecrübesi aynı değil. Bu yüzden şuralar daha güvenli, en güvenli gibi yorumlarda bulunmak son derece yanlış.
Ben hepsiburada - GpnTeknoloji satıcısından aldım. Sorun yaşamadım çünkü gönderen gpn değil arena bilgisayardı.
Aynı yerden farklı biri alsa ve laptop 17 yerden darbe almış şekilde gelse ? Kargocu gazabına uğramışsın yoksa çok iyi yer mi demek lazım ?
Amazondan da alırım, N11 - PTT - Teknosa - Vatandan da. Alacağım zamanda en ucuz neresiyse ( güvenliğine bakarak ) oradan alırım..