Windows 10Arkadaşlar şuan pc kargoda ve hangi işletim sistemini kurmalıyım yardım ederseniz sevinirim![]()
Windows 10 pro 64 bit kur Hocam windows 11 ram kullanımı daha fazla birde windows 10 hala güncelleme aliyo yani devamm keeeeArkadaşlar şuan pc kargoda ve hangi işletim sistemini kurmalıyım yardım ederseniz sevinirim![]()
4070ti super 16gb ryzen7 78003d 32gb ram var11çok daha iyi ama eger 8bg düşük bir pc ise o zaman 10 kur
bu kadar iyi sisteme win 10 kuran adam taş devrinde yaşıyordur4070ti super 16gb ryzen7 78003d 32gb ram var
sistemi alırken çok düşündüm sistemler hakkında çok şey bilmiyorum burdaki arkadaşlar yardımcı oldu bunu aldım bende win11 kafama çok yatıyor ama herkes win10 diyor çok kafam karışıkbu kadar iyi sisteme win 10 kuran adam taş devrinde yaşıyordur
win 10 diyen adamlar çocuklugunu yaşayamadıgı için 2018 yılında kalmışlarsistemi alırken çok düşündüm sistemler hakkında çok şey bilmiyorum burdaki arkadaşlar yardımcı oldu bunu aldım bende win11 kafama çok yatıyor ama herkes win10 diyor çok kafam karışık![]()
windows 11 kur...Arkadaşlar şuan pc kargoda ve hangi işletim sistemini kurmalıyım yardım ederseniz sevinirim![]()
peki onu kuriyim ama key alabileceğim bir yer var mı?windows 11 kur...
sağlamlisans sitesinden alabilirsin...peki onu kuriyim ama key alabileceğim bir yer var mı?