Z ZhaoRcun 80+ Bronze Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 675 29 Mart 2021 #14 keroo06 yazmış: Stokların gelmesini sonsuza kadar beklicekmiyiz? Devamı için tıklayın... keroo06 yazmış: Stokların gelmesini sonsuza kadar beklicekmiyiz? Devamı için tıklayın... Benim yüzümden ya kusura bakmayın ben ne zaman bişey almaya kalksam hep aksilik çıkar Allah'a şükür beklemedeyiz bizde
keroo06 yazmış: Stokların gelmesini sonsuza kadar beklicekmiyiz? Devamı için tıklayın... keroo06 yazmış: Stokların gelmesini sonsuza kadar beklicekmiyiz? Devamı için tıklayın... Benim yüzümden ya kusura bakmayın ben ne zaman bişey almaya kalksam hep aksilik çıkar Allah'a şükür beklemedeyiz bizde
K keroo06 80+ Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Kerem çimen 29 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 ZhaoRcun yazmış: Benim yüzümden ya kusura bakmayın ben ne zaman bişey almaya kalksam hep aksilik çıkar Allah'a şükür beklemedeyiz bizde Devamı için tıklayın... Sen naptın olm lywltqltwtkqtkqtkwkfsg
ZhaoRcun yazmış: Benim yüzümden ya kusura bakmayın ben ne zaman bişey almaya kalksam hep aksilik çıkar Allah'a şükür beklemedeyiz bizde Devamı için tıklayın... Sen naptın olm lywltqltwtkqtkqtkwkfsg