Yeni pc bios ayarları?

ZodiacArs01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
554
Yeni PC aldım dün. Windows vs kurulumu yaptım. Bios da xmp profile 1 seçtim. Başka önemli ayar var mı? Bir de bu sürücüleri güncelleme için nereden yapabilirim hepsini? Ekran kartı anakart vs

Yeni PC aldım dün. Windows vs kurulumu yaptım. Bios da xmp profile 1 seçtim. Başka önemli ayar var mı? Bir de bu sürücüleri güncelleme için nereden yapabilirim hepsini? Ekran kartı anakart vs
Eğer bir arkadaşın driverbooster gibi saçma sapan şeyler önerirse kesinlikle yükleme. Windows update'den güncellemeni yap. Windows update ile ekran kartı yazılımın gelmediyse sitesinden indir. Belki ddu'ya ihtiyacın olabilir ekran kartı kurarken eğer ekran kartını tanımazsa.

Eğer bir arkadaşın driverbooster gibi saçma sapan şeyler önerirse kesinlikle yükleme. Windows update'den güncellemeni yap. Windows update ile ekran kartı yazılımın gelmediyse sitesinden indir. Belki ddu'ya ihtiyacın olabilir ekran kartı kurarken eğer ekran kartını tanımazsa.
Oradan güncelleme yaptım. GeForce experience geldi. Oradan da ekran kartı güncellemesi yaptım. Başka bir şey gerekir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde birisi bios güncellemesi yap vs diyordu onu nasıl yaparım?

driverbooster benim işime yaradı hocam neden öyle dediniz 😀

driverbooster benim işime yaradı hocam neden öyle dediniz 😀
Bende eskiden kullanırdım ve severdim. Ünlem işareti olan yazılımları kuruyordu. Ama yazılımı internetten indirmek daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Bende eskiden kullanırdım ve severdim. Ünlem işareti olan yazılımları kuruyordu. Ama yazılımı internetten indirmek daha iyi olduğunu düşünüyorum.
ekran kartının driverlerini kendim indirdim . ama eywallah bilgi için

Onu birkaç kisi daha demişti. O yüzden indirmedim ben hocam.
anladım hocam

Oradan güncelleme yaptım. GeForce experience geldi. Oradan da ekran kartı güncellemesi yaptım. Başka bir şey gerekir mi?

Birde birisi bios güncellemesi yap vs diyordu onu nasıl yaparım?
Anakart'ın modeli ne?

şuan sorunsuz çalışıyorsa bios güncelleme bence
Video buldum ona göre güncelledim. Pcde arada donma oluyoru gitti. Bundan dolayı mıydı bilmiyorum ama gitti. Başka bir şey yapmam gerekir mi? Bios update yaptım sürücüleri yükledim

Video buldum ona göre güncelledim. Pcde arada donma oluyoru gitti. Bundan dolayı mıydı bilmiyorum ama gitti. Başka bir şey yapmam gerekir mi? Bios update yaptım sürücüleri yükledim
İşlemci ve ekran kartı ısılarını kontrol edebilirsin. Vcredist x64 kurabilirsin eğer csgo oynuyorisen otomatik steam yükler visualları. Başka bir şey yapmana gerek yok oyunlarını yükle takıl kafana göre. Hayırlı olsun bu arada bilgisayarın, güle güle kullan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,710
Üyeler
187,085
Son üye
winchester1
Geri