okuduğum yerlerde hata veriyor vesaire demişler onun için sormuştumAlmak zorunda değilsin etkinleştirilmemiş bir şekilde kullanabilirsin.
Hayır cmd ile etkinleştirme yapabilirsinizWindows 10 Pro deneme sürümü mevcut fakat bitince ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sorun olmaz bende 1-2 ay boyunca etkinleştirmeden kullanmıştım.okuduğum yerlerde hata veriyor vesaire demişler onun için sormuştum
Bunu sakın yapmayın kms sunucularına bağlanırsınız ve verileriniz tehlikeye girebilir.Hayır cmd ile etkinleştirme yapabilirsiniz
Forumda herkes yapıyor dostumSorun olmaz bende 1-2 ay boyunca etkinleştirmeden kullanmıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu sakın yapmayın kms sunucularına bağlanırsınız ve verileriniz tehlikeye girebilir.
oem keyler 15-20 tl bulabilirsin.Windows 10 Pro deneme sürümü mevcut fakat bitince ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Nasıl yapılıyor dostumForumda herkes yapıyor dostumkms sunucularına bağlanma olayı regedit üzerinden silebiliyoruz
Regedit kayıtlarını bulup kms değerini bulup silmeniz gerekmekteNasıl yapılıyor dostum
Bununla ilgili bir konu var mı yada yoksa rehber hazırlaman iyi olabilirRegedit kayıtlarını bulup kms değerini bulup silmeniz gerekmekte
Technopatta bir arkadaş yapmış idi olmaz ise yapayımBununla ilgili bir konu var mı yada yoksa rehber hazırlaman iyi olabilir