oğuz baran
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
yeni pc alıcam ama yazılım almam gerekiyormu yani windows gibi yoksa kendiliğinden oluyormu ?
Microsoftun kendi sitesinden deneme sürümü orijinal windows alıp kurabilirsin. PC yi itopya falan gibi sitelerden alırsan o hizmeti para karşılığı olabilir veriyorlar diye biliyorum. Hazır alırsan eğer ya da montaj hizmetiyle alırsan emin değilim.yeni PC alıcam ama yazılım almam gerekiyormu yani windows gibi yoksa kendiliğinden oluyormu ?
yani bilgisayar parçaları almak yetmiyor ekstra yazılımada para vermek gerek doğru mu anladımMicrosoftun kendi sitesinden deneme sürümü orijinal windows alıp kurabilirsin. PC yi itopya falan gibi sitelerden alırsan o hizmeti para karşılığı olabilir veriyorlar diye biliyorum. Hazır alırsan eğer ya da montaj hizmetiyle alırsan emin değilim.
yazılıma değil ama 1 ay sanırım deneme süresi var ondan sonra ister satın alırsın ister almazsın windows çok fazla özellik kısmıyoryani bilgisayar parçaları almak yetmiyor ekstra yazılımada para vermek gerek doğru mu anladım
yani para vermedende kullanabiliyorum ama kısıtlı özellikyazılıma değil ama 1 ay sanırım deneme süresi var ondan sonra ister satın alırsın ister almazsın windows çok fazla özellik kısmıyor
evet ama bilgisayarcıya gidip falan kurdurmanı önermem internette bir sürü video var çoğu da doğru evde kendin rahat kurarsınyani para vermedende kullanabiliyorum ama kısıtlı özellik
teşekkürlerevet ama bilgisayarcıya gidip falan kurdurmanı önermem internette bir sürü video var çoğu da doğru evde kendin rahat kurarsın
rica ederimteşekkürler