Neler Yeni

Yeni pc windows açılmıyor imdat!

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Kerem Eldes
kardeş burada yatıp kalkmıyoruz. dediğim ekran görüntülerini at yardımcı olalım. efi dosyasını usb ye yazmış olabilir mi o da önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:

dışardan windows indirme. bios resetle sonra boot ayarlarını yapıp format atalım duruma göre
Hocam yani 2 saat uğraştım 4 saate işe uyanıcam ve gene olmadı... gpt olsrak kurdum rufustan gpt ye formatladım diski gene olmadı... hoca ben iade ediyorum anakartı dediğim gibi aynı usb den benzer m2 ssd ye 1 ay önce windows kurdum sıkıntısız. Tek farklı parça birinde kaliteli msi bunda colorful, şu kadar para verdiğim günü de... neyse sağolun hocam size de iyi akşamlar

https://www.fullprogramlarindir.net/windows-10-pe-ankhtech-indir-full-osm1.html bu isoyu flasha yükleyip boot et disk araçları var içinde onunla gpt yapabilirsin
Fullprogramlar indir e güvenemedim ama zaten yapacağı şeyi yaptım yani gidip bir de başka işe yaramayacak aynı şeyi yapacak şey için verebileceğim 3 saat kalmadı maalesef. Cidden lanet girsin kız arkadaşıma vericem sistemi 6800 sistemimde devam edicem, böyle bir kepazelik olamaz cidden

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Kerem Eldes
rufusta mbr mi gpt mi seçtin. rufus ayarlarını ve boot ayarlarını da atar mısın? advanced a gir öncelikle
Kendi pc de windows olan ssd mi yaktım sorunsuz şekilde açıldı, sorun ssd de mi acaba? Hala biosta gözüküyor ve şu anda da d diski şeklinde içindeki tüm windows dosyalarını eksiksiz görüyorum... çözemedim gerçekten

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
fb düşmanı
Kendi pc de windows olan ssd mi yaktım sorunsuz şekilde açıldı, sorun ssd de mi acaba? Hala biosta gözüküyor ve şu anda da d diski şeklinde içindeki tüm windows dosyalarını eksiksiz görüyorum... çözemedim gerçekten
başka bir pc de kurulum yapıp yeni pc ye takmayı deneyin

Satriani

80+ Silver
Dostum öncelikle sakin olmak lazım, teknoloji işlerinde böyle şeyler her zaman olur. RUFUS değil de, bir de WIN 11'in kendi yükleme oluşturma programıyla bi' sistem diski oluşturup onunla kurmayı dene. Bunun dışında sorunla ilgili youtube üzerinde (yapmadıysan) biraz araştırma yapıp, aynı durumda çözüm bulan var mı onu araştır.
Bahsi geçen anakart milyon kez önerildi, bu şekilde bi' sorunla konu açan hatırlamıyorum. Çok basit bi' şekilde de çözülebilir.
Tabi şu da bir gerçek ki, genel olarak kalite ve çerçevesi bilinenden de şaşmamak lazım, sırf bu yüzden fazladan paralar verip Tomahawk aldım yani.

Farklı SSD takıp da sistemi Windows ortamında açıyorsan mevzu diğer SSD'de olabilir, o yüzden sorun için tek bi' bileşene odaklanmamak lazım.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Alperen Yılmaz
İade seçeneği çıkmıyor.... ağaçta yetişiyor çünkü para... amazondan, hawk chairdan, incehesaptan... hepsinden gol yedim bu pc yi alırken, hepsinin allah belasını versin

Aynen öyle, ucuz etin yahnisi cidden şu dersi bi türlü alamadım... bilmeden sadece kağıt üstünde okuduğuyla tavsiye veren onlarca insana güvenip aldık... eşeklik bizde
İnternetteki elemanlar en bilgisizleri zaten okumamış bilgisayarcı bilr daha çok biliyor o kişilerden

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Erdem
Yani cidden s***cem bu işi, incehesap desteğe yazayım. Ne diye yazmamı önerirsiniz, sorunu ne derlerse ne diyeyim
Ah hocam ah herkes in övdüğü Anakart neymiş Fiyat performans mış ya abicim ColorFul ekran kartında iyi Anakart da ne işi var?
Ben bunu alacaktın normalde
Ama Asus B650M K ile arasında kalmıştım
Herkes diyor du enayisin şöyle böyle diyor lar
Dedim abi ben bildiğim yoldan gitmek istiyorum dıe bi baktım 1 ay sonra Herkes patlıyor ColorFul alan lar yok Driver yok görüntü vermiyor yok pc açılmıyor dıe hatalar çıktı
Marka kendisi garanti vermiyor satıcılara kalıyor satıcıda şeyinde değil geçmiş olsun ekran kartı elinde patladı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,688
Üyeler
169,457
Son üye
264meriel
Top Bottom