Umarım olur benim cok isime yaramiştiGeçen indirimlerde en çok püskevit, makarna ve çikolata paylaşıldı, umarım bu sefer aynısı olmaz
Ben de onu bekliyorum ama geçen bi acer extensa indirimi olmuştu benim gördüğüm konusunu da açmıştım forumda ama öyle pek olacağını sanmıyorum inşallah olurLaptop gibi ürünlerde indirim oluyor mu bilginiz var mı?
İnşallah laptop fln indirime girer11-12 ekim tarihleri arasında tekrar prime day indirimleri olacakmış temmuzdaki gibi 1 hafta sürmeyecek aceleci olmakta fayda var kartları kuponları hazırlayın
11-12ekim1 gün sürecekse güzel indirimler olabilir, takip
Eskiden oluyormuş geçen indirimde birkaç ekipman ve flash bellek hariç teknolojik ürünlerde adam akıllı indirim olmadı şunları 2018-2019 yıllarında takip etmediğim için pişmanım aceba neler kaçırdıkGüzel indirimler oluyor mu hiç prime day e bakmadım daha önce
Hocam o baya dandik laptop ben dahil 3 kişi iade ettik ofiyata aldığımız haldeBen de onu bekliyorum ama geçen bi acer extensa indirimi olmuştu benim gördüğüm konusunu da açmıştım forumda ama öyle pek olacağını sanmıyorum inşallah olur
Genellikle ne kadar indirim oluyor?11-12 ekim tarihleri arasında tekrar prime day indirimleri olacakmış temmuzdaki gibi 1 hafta sürmeyecek aceleci olmakta fayda var kartları kuponları hazırlayın.