no-name
80+ Silver
Özellikleri çok iyiydi hocam neden iade ettinizHocam o baya dandik laptop ben dahil 3 kişi iade ettik ofiyata aldığımız halde
Özellikleri çok iyiydi hocam neden iade ettinizHocam o baya dandik laptop ben dahil 3 kişi iade ettik ofiyata aldığımız halde
Tam sayı vermek zor 30 düştüğüde oluyor 300 düştüğüdeGenellikle ne kadar indirim oluyor?
Sarmadı hocam, çok ısınıyor, internetteki testlerde ki performansı göremedim. 1 tık üzdü o fiyata ekran kartlı laptop YokÖzellikleri çok iyiydi hocam neden iade ettiniz
Allah'tan Amazon ugrastirmiyor, direkt iadeyi aldılarHocam o baya dandik laptop ben dahil 3 kişi iade ettik ofiyata aldığımız halde
Umalımda gıda indirimi yapmasınlar uzun zamandır adam akıllı teknoloji indirimi görmüyoruzLipton stoğu yapma zamanı gelmiş
Hoben 24kdan düşen msi alpha 15i 19kya aldım. Bilgisayar alacaklar kaçırmasın kesinlikle.
Hocam arkadaşın dediği gibi internetteki mx350 değerlerini kesinlikle vermiyordu ben kararsız kalmıştım vermicektim ucuza aldım diye ama akşam oyun yükleniyordu epicgamesten sabah bi baktım ekran yeşil ve pixel pixel olmuş ekran kartı bozulmuş baya dandikmis o yüzden iade ettim alan arkadaşlar bi sıkıntısı yoksa iade etmesin ama 10000 tl ki şuan fiyatını asla hakketmiyorÖzellikleri çok iyiydi hocam neden iade ettiniz