bugraaykac
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 855
Eskisi biraz çocuksu gibi geliyordu bana ben de değiştireyim dedim nasıl olmuş?
süreyya hanımın muhteşem değişimi fotosu var bilir misinEskisi biraz çocuksu gibi geliyordu bana ben de değiştireyim dedim nasıl olmuş?
hocam eskisinide gösterseydiniz keşkeEskisi biraz çocuksu gibi geliyordu bana ben de değiştireyim dedim nasıl olmuş?
Evet sevdiğim çizgi diziden bir karakter,ne koysaydım 12 yaşındaki Gumball falan mı koysaydım zaten profil fotoğrafındaki karakter 20 yaşında sıkıntı yok yani.Birader yanlış anlama herkesin ilgi alanı farklı olabilir de bu ne? Hani cidden bilmediğim, anlam yükleyemediğim için diyorum. Sevdiğin bir animasyon falan mı?
yaaaaani, seviyorsan bişi diyemem. tercih meselesi. sadece benlik değil.Evet sevdiğim çizgi diziden bir karakter,ne koysaydım 12 yaşındaki Gumball falan mı koysaydım zaten profil fotoğrafındaki karakter 20 yaşında sıkıntı yok yani.
Hele şükür pp değiştirmişsin güzelEskisi biraz çocuksu gibi geliyordu bana ben de değiştireyim dedim nasıl olmuş?
Gumball içinden geçer şimdiki resimin.Evet sevdiğim çizgi diziden bir karakter,ne koysaydım 12 yaşındaki Gumball falan mı koysaydım zaten profil fotoğrafındaki karakter 20 yaşında sıkıntı yok yani.
Gumball eskide kaldı bana göre tabi yeni serisi çıktı onu biliyorum ama garip bir şekilde Gumball yerine izlenebilecek daha güzel çizgi diziler var.Gumball içinden geçer şimdiki resimin.
Hem Darvinin şirinliği oy oy![]()