Yeni profil fotoğrafım nasıl?

21 yaşındayım 15-16 yaşımdan beri aynı profil fotoğrafını kullanıyorum, bunu niye bu kadar önemsedin ki sen?

hocam animasyonlari cok severim sizin profilinize koydugunuz animasyonu da iyi biliyorum ama pek sevdigim bir animasyon sayilmaz bence eskisi daha iyiydi ama bu da kotu degil

Gumball eskide kaldı bana göre tabi yeni serisi çıktı onu biliyorum ama garip bir şekilde Gumball yerine izlenebilecek daha güzel çizgi diziler var.
Darvinin Gumballın kafasını okşaması varya :D
Seslendiren elemanlarda baya iyi iş çıkarmış :D

Eskisi biraz çocuksu gibi geliyordu bana ben de değiştireyim dedim nasıl olmuş?
1759324319396.webp

12 yaşındaki çocuk gibi fotoğraf koymuşsun, darwin-gumball düşük yaş kitle muhabbeti yapıyorsun.Gumball izlemeyi bıraktığında "Ben büyüğüm artık" mı dedin? 😀

12 yaşındaki çocuk gibi fotoğraf koymuşsun, darwin-gumball düşük yaş kitle muhabbeti yapıyorsun.Gumball izlemeyi bıraktığında "Ben büyüğüm artık" mı dedin? 😀
1759330988360.webp

şöyle bir şey efsanedir mesela

12 yaşındaki çocuk gibi fotoğraf koymuşsun, darwin-gumball düşük yaş kitle muhabbeti yapıyorsun.Gumball izlemeyi bıraktığında "Ben büyüğüm artık" mı dedin?
Evet dedim ve kendimi büyük hissediyorum. İsteyen istediğini pp yapar fakat şöyle bir şey var. 20 yaşındaki bir karakteri pp yapınca çocuk muamelesi görüyorsun ama 12 yaşındaki bir karakteri yapınca yetişkin muamelesi görüyorsun benim koyduğum pp'deki çizgi dizi karakteri 20 yaşında ayrıca yetişkinlere hitap ediyor gidip araştırabilrsin. Her gördüğü yeni çizgi diziyi gömüp sonra bir tane eski çizgi dizi gördüğünde "Oldlar anladı"diyen tayfadan da olduğun belli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi çizgi dizi bu
The Gaslight District

Son düzenleme:
@•|Gusion Bak isteyen istediği profil fotoğrafını koyar ben bir şey demedim sadece bu profil fotoğrafını yaptım diye çocuk muamelesi gördüm sizden. Şu Gumball meselesine gelecek olursak ben 22 yaşıma gelmeme rağmen Gumball'ı pek izlemiyorum hatta hiç izlemiyorum çünkü küçükken baya seyrettim ama büyüdüğüm zaman anladım ki Gumball benlik değilmiş.
Yazdığım şeyler, açtığım konuların çocuksu olduğunu sanabilirsiniz bu normal çünkü hâlâ içimde çocuk ruhu var ayrıca otizmli bir birey olmam da bundaki etkin sebep.
Gülücük atmadan yazdığıma cevap vermenizi öneririm benim amacım kötü değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,676
Üyeler
184,478
Son üye
ferhat8634
Geri