Darvinin Gumballın kafasını okşaması varyaGumball eskide kaldı bana göre tabi yeni serisi çıktı onu biliyorum ama garip bir şekilde Gumball yerine izlenebilecek daha güzel çizgi diziler var.
Eskisi biraz çocuksu gibi geliyordu bana ben de değiştireyim dedim nasıl olmuş?
Hangi çizgi dizi buEvet sevdiğim çizgi diziden bir karakter,ne koysaydım 12 yaşındaki Gumball falan mı koysaydım zaten profil fotoğrafındaki karakter 20 yaşında sıkıntı yok yani.
12 yaşındaki çocuk gibi fotoğraf koymuşsun, darwin-gumball düşük yaş kitle muhabbeti yapıyorsun.Gumball izlemeyi bıraktığında "Ben büyüğüm artık" mı dedin?![]()
Evet dedim ve kendimi büyük hissediyorum. İsteyen istediğini pp yapar fakat şöyle bir şey var. 20 yaşındaki bir karakteri pp yapınca çocuk muamelesi görüyorsun ama 12 yaşındaki bir karakteri yapınca yetişkin muamelesi görüyorsun benim koyduğum pp'deki çizgi dizi karakteri 20 yaşında ayrıca yetişkinlere hitap ediyor gidip araştırabilrsin. Her gördüğü yeni çizgi diziyi gömüp sonra bir tane eski çizgi dizi gördüğünde "Oldlar anladı"diyen tayfadan da olduğun belli.12 yaşındaki çocuk gibi fotoğraf koymuşsun, darwin-gumball düşük yaş kitle muhabbeti yapıyorsun.Gumball izlemeyi bıraktığında "Ben büyüğüm artık" mı dedin?
The Gaslight DistrictHangi çizgi dizi bu