Yeni PSU tier listi çıktı !

aynen öyle görmemişim pardon hocam :D

tier liste pek iç açıcı durmuyor :D psu işi riske girmez max yatırımı yapmak iyidir. C+ bir psusu olmuş olur.
İç açıcı durmuyor ama hocam markayı biliyoruz.FSP’dir sonuçta.C ve üstü tierlar bence tercih edilebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000 tl farka değmez diye FSP önermiştim bu arada yoksa XPG Pylon güzel keşke biraz daha ucuz olsa.

İç açıcı durmuyor ama hocam markayı biliyoruz.FSP’dir sonuçta.C ve üstü tierlar bence tercih edilebilir.
aynen öyle hocam da işte C tier değil F tier C tier olanın +80 bronze olması lazım bu attığınız düz +80

Hocam attığım model fotoğraflarda da yazan Hyper 80+ Pro olan. C tier.
o zaman alınabilir hocam da 2000tl lik bir psunun alınması bana pek doğru gelmiyor :D psuda ucuza kaçılmaz bence.

o zaman alınabilir hocam da 2000tl lik bir psunun alınması bana pek doğru gelmiyor :D psuda ucuza kaçılmaz bence.
Benim sistemdeki PSU yu söylesem neler dersiniz :D

Benim sistemdeki PSU yu söylesem neler dersiniz :D
hocam düşük sistemlerde dandik psuları kullanılabilir de yine E ve F tierlerden direkt uzak durulmalu D tier yine düşük sistemlerde belki gider.

hocam düşük sistemlerde dandik psuları kullanılabilir de yine E ve F tierlerden direkt uzak durulmalu D tier yine düşük sistemlerde belki gider.
E tier MSI var bende 1.5K ya almıştım zamanında çok ucuza geldi diye. yeni sistemde denk getirirsem seasonic veya lian li bakacam

Geri