Yeni PSU tier listi çıktı !

hocam koskoca dio brandoyu nasıl hentai yaptınız qklwfkjwqgklqwejklwq
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
poz şu hocam qwjkgjwqljeqwe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yep @HacıSOFU bu arkadaş testleri yapmış sizi daha iyi bilgilendiri.
Rajinin Voltaj dalgalanması fazla ampere serisi dahil. Cratos baya kötü.

bunun nasıl bir zararı olur peki bende ampere serisi kullanıyorum
Günlük kullanıcıysan sana bir zararı olmaz kardeşim, daha çok ağır besleme isteyen ya da OC mevzularıyla ekstra elektrik yükleri gereken durumlarda oluşabilir böyle şeyler. Elinde varsa panik yapmanı gerektirecek bir durum yok.

Günlük kullanıcıysan sana bir zararı olmaz kardeşim, daha çok ağır besleme isteyen ya da OC mevzularıyla ekstra elektrik yükleri gereken durumlarda oluşabilir böyle şeyler. Elinde varsa panik yapmanı gerektirecek bir durum yok.
5-6 aydır kullanıyorum,günlük ve oyun fc 24 gibi 2k da OC olarakta 5600 ü +200 mhz verdim bu şekilde kullanıyorum benim hissettigim bir durum olmadı ondan merak etmiştim

5-6 aydır kullanıyorum,günlük ve oyun fc 24 gibi 2k da OC olarakta 5600 ü +200 mhz verdim bu şekilde kullanıyorum benim hissettigim bir durum olmadı ondan merak etmiştim
O kadardan bi' şey olmaz ya.
Hem işlemci, hem ekran kartı vs daha yüksek seviyelerde OC yapıp sınırları zorlamaya kalkarsan olabilir.
Bu kadar takılmaya gerek yok, herhangi garip durum yoksa zaten kullanmaya devam edebilirsin.

en kısa sürede değişmen gerek problem yaratabilir ileriki süreçlerde.
aaslinda kalitesiz olduğunu dusunmuyorum ama galiba 2019 model vs diye cooler masterin çok sıkıntı çıkaracağını sanmiyorum yoksa

MSI MPG A1000G de kötü demi? Aldık, önerdik ama çok ağır stres testlerinin bazılarında zortlamış sanırsam.

O kadar tabi zorlamam da umarım yarı yolda bırakmaz bizi :kekw:

MSI MPG A1000G de kötü demi? Aldık, önerdik ama çok ağır stres testlerinin bazılarında zortlamış sanırsam.

O kadar tabi zorlamam da umarım yarı yolda bırakmaz bizi :kekw:
MPG serisi çok iyidir hocam sıkıntı yok.

Geri