Yeni ram aldım çalışmıyor

Ekai

80+
Reaksiyon skoru
18
ikinci slotda arıza olabilirmi sistemde 1 aylık nasıl kontrol edebilirim iki ramıda ilk slota takınca sorun olmuyor ama 2. slotda takınca ekran gelmiyor no signale düşüyor

2-4 takıp dener misiniz hocam

RAM'lerin MHz ve CL değerleri birbirine uyuyor mu?

Evet no signal dedi yine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güç geliyo3 monitö3 gelmiyor kısaca
Belki anakart arizalidir isterseniz hepsini servise gönderin baksınlar sizden kaynaklı durum yoksa iade yada değişim yapılır muhtemelen

Belki anakart arizalidir isterseniz hepsini servise gönderin baksınlar sizden kaynaklı durum yoksa iade yada değişim yapılır muhtemelen
pcyi kendim kurdum ve kurdugum ilk pc işlemci kısmında pinlere zarar verdigimi düşündüm (taktıktan sonra öğrendim buranın hassas oldugunu cok dikkatli olunması gerekildigini) sistemi geri sökmedim cünkü tekrar söküp takmaya korktugumdan bir sıkıntısı yoktu ama dünden beri internetr bakyıorum o pime gerçekten zarar vermiş olabilirim o yüzden çalışmıyor olabilirmiş bu ihtimal doğru mu?

pcyi kendim kurdum ve kurdugum ilk pc işlemci kısmında pinlere zarar verdigimi düşündüm (taktıktan sonra öğrendim buranın hassas oldugunu cok dikkatli olunması gerekildigini) sistemi geri sökmedim cünkü tekrar söküp takmaya korktugumdan bir sıkıntısı yoktu ama dünden beri internetr bakyıorum o pime gerçekten zarar vermiş olabilirim o yüzden çalışmıyor olabilirmiş bu ihtimal doğru mu?
Evet bükülürse pinler geçmiş olsun

Valla okumaya erindim ama anakartta ışık yanıyor mu yanıylrsa nasıl yanıyor

Geri