hocam eski raminizi şüphelendiğiniz slota takıp denedinizmi acabaaynı ramler direk
Belki anakart arizalidir isterseniz hepsini servise gönderin baksınlar sizden kaynaklı durum yoksa iade yada değişim yapılır muhtemelenEvet no signal dedi yine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güç geliyo3 monitö3 gelmiyor kısaca
pcyi kendim kurdum ve kurdugum ilk pc işlemci kısmında pinlere zarar verdigimi düşündüm (taktıktan sonra öğrendim buranın hassas oldugunu cok dikkatli olunması gerekildigini) sistemi geri sökmedim cünkü tekrar söküp takmaya korktugumdan bir sıkıntısı yoktu ama dünden beri internetr bakyıorum o pime gerçekten zarar vermiş olabilirim o yüzden çalışmıyor olabilirmiş bu ihtimal doğru mu?Belki anakart arizalidir isterseniz hepsini servise gönderin baksınlar sizden kaynaklı durum yoksa iade yada değişim yapılır muhtemelen
Evet bükülürse pinler geçmiş olsunpcyi kendim kurdum ve kurdugum ilk pc işlemci kısmında pinlere zarar verdigimi düşündüm (taktıktan sonra öğrendim buranın hassas oldugunu cok dikkatli olunması gerekildigini) sistemi geri sökmedim cünkü tekrar söküp takmaya korktugumdan bir sıkıntısı yoktu ama dünden beri internetr bakyıorum o pime gerçekten zarar vermiş olabilirim o yüzden çalışmıyor olabilirmiş bu ihtimal doğru mu?
Valla okumaya erindim ama anakartta ışık yanıyor mu yanıylrsa nasıl yanıyorpcyi kendim kurdum ve kurdugum ilk pc işlemci kısmında pinlere zarar verdigimi düşündüm (taktıktan sonra öğrendim buranın hassas oldugunu cok dikkatli olunması gerekildigini) sistemi geri sökmedim cünkü tekrar söküp takmaya korktugumdan bir sıkıntısı yoktu ama dünden beri internetr bakyıorum o pime gerçekten zarar vermiş olabilirim o yüzden çalışmıyor olabilirmiş bu ihtimal doğru mu?
anakart modelinizi görmemiştim o anakartta yoktu sanırsamneresinde hocam
anakart modelim : asus b650m-k