Hop ben varım!Öyle oluyor her zaman neredeyse .
1000 ₺ altındaki tüm Kingston RAM'lerde Hynix gördüm şu ana kadar .
Yazılımı kötü derken?Yazılımı kötü .
Hem overclock yapacak mı yapmayacak mı bilmiyoruz şu an, bir şey söyler ise ona göre bir şey öneririz.
Fanboy!
kesinikle hyper xCORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance RGB PRO Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram mi daha iyi yoksa
HYPERX Predator RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram mi daha iyi
İyi de sen Türkiye'den almadın ki?Hop ben varım!
Kingston'un çipi iyi ise ve OC yapacaksanız alın ama Corsair'de ayrı güzel görünüyor onun için alırdım açıkcası.
RGB yazılımı çok kötü, kendimde Ballistix Tactical Tracer RGB olduğu için söylüyorum.Yazılımı kötü derken?
He öyle diyosun. Nerden aldın o RAMleri sen link uzatsanaİyi de sen Türkiye'den almadın ki?
Alsan bile aşırı pahalı olurdu, Micron J-die çip var la onda.
RGB yazılımı çok kötü, kendimde Ballistix Tactical Tracer RGB olduğu için söylüyorum.
Overclock performansı iyi evet ama iCUE'yü overclock performansına tercih ederim.
200 tl çok mu azBütçem 900 lira civarlarında olsaydı çok az daha koyup şunu alırdım ben olsaydım:
GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z Neo RGB 3600MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram | ITOPYA
GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z Neo RGB 3600MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile F4-3600C16D-16GTZNC ITOPYA'da.www.itopya.com
Vatan'da Ballistix Tactical Tracer RGB 3200 MHz CL16 olan.He öyle diyosun. Nerden aldın o RAMleri sen link uzatsana
Bence evet sonuçta bir kere alıp uzun yıllar kullanıyorsun bu tür bileşenleri200 TL çok mu az
XMP hızı ve gecikmesi olarak iyi gözüküyor ama Hynix CJR var bunda, eğer yazılım önemli değilse Ballistix Tactical Tracer RGB daha iyi olur çünkü daha iyi çip var .Bütçem 900 lira civarlarında olsaydı çok az daha koyup şunu alırdım ben olsaydım:
GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z Neo RGB 3600MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram | ITOPYA
GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z Neo RGB 3600MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile F4-3600C16D-16GTZNC ITOPYA'da.www.itopya.com