Neler Yeni

Yeni razer deathadder v2 mini

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Gayet güzel ama Viper Mini'yle sensörü aynı, Türkiye'ye gelmesi uzun sürer Deathadder V2 Mini'nin. RocketJumpNinja da Viper Mini daha iyi bir seçenek diyor. Deathadder V2 Mini'de asimetrik şekil var, engebe sola doğru gidiyor, değişik bir şey. Mouse'un dış görünüşüne bakınca anlaşılıyor zaten.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
aynen öyle ama mini mouse lara keske daha iyi sensör kullansalar efsane olur
Bence sensör de yeterli (3359), aşırı büyük bir fark olacağını düşünmüyorum. Mini modellerin Plus gibi bir şeyi olsaydı da onların sensörü daha iyi olsaydı, veya direkt daha iyi sensör koysalardı. Viper Mini'nin sensörü 3389 olsa ve kablosuzu olsa dünyadaki en OP mouse o olurdu.

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign

Fexr1

80+
Bence sensör de yeterli (3359), aşırı büyük bir fark olacağını düşünmüyorum. Mini modellerin Plus gibi bir şeyi olsaydı da onların sensörü daha iyi olsaydı, veya direkt daha iyi sensör koysalardı. Viper Mini'nin sensörü 3389 olsa ve kablosuzu olsa dünyadaki en OP mouse o olurdu.
bu arada mini olmasına bakmıyın her ele uygun :)

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Gerçekten ciddi satışlara ulaşırlardı diye düşünüyorum. Keşke öyle yapsalardı alırdım belki. Bilgisayarı diziyim bir süre sonra sensör farkından dolayı normal viper almayı düşünüyorum bu yüzden.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
bu arada mini olmasına bakmıyın her ele uygun :)
Evet ama hani vazifesi o. Hem Viper'dan ucuz hem de daha küçük. Her ele oturuyor da ben çok gördüm eli pide küreği gibi olan :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekten ciddi satışlara ulaşırlardı diye düşünüyorum. Keşke öyle yapsalardı alırdım belki. Bilgisayarı diziyim bir süre sonra sensör farkından dolayı normal viper almayı düşünüyorum bu yüzden.
Çok takmamak lazım. Zowie'nin de her mouse'unda 3389 yok. Onların da 3360'lı mouse'ları var. Normal Viper da çok güzel cidden. Para olsa ya G PRO HERO Wireless veya Viper Ultimate alacaktım.

Top Bottom