Fiyatıda ucuz yapslar makbulegeçer"THE WORLD’S BEST GAMING MOUSE. NOW MINI" demeleri biraz iddaali olmus
Normalde teknik açıdan en iyi özelliklere sahip fareler zaten ama mini versiyonlarında sensörden fln kısılmış."THE WORLD’S BEST GAMING MOUSE. NOW MINI" demeleri biraz iddaali olmus
Mini adını verdikleri bu küçük mouse'ların kablosuz versiyonları olsa o zaman %100 o söz doğru olurdu."THE WORLD’S BEST GAMING MOUSE. NOW MINI" demeleri biraz iddaali olmus
Bence sensör de yeterli (3359), aşırı büyük bir fark olacağını düşünmüyorum. Mini modellerin Plus gibi bir şeyi olsaydı da onların sensörü daha iyi olsaydı, veya direkt daha iyi sensör koysalardı. Viper Mini'nin sensörü 3389 olsa ve kablosuzu olsa dünyadaki en OP mouse o olurdu.aynen öyle ama mini mouse lara keske daha iyi sensör kullansalar efsane olur
Mini adını verdikleri bu küçük mouse'ların kablosuz versiyonları olsa o zaman %100 o söz doğru olurdu.
1 hafta boyunca lanetli Hayalet'im, nokta .Reis Fotoğrafındaki adam kilo mu almış ekmeğe mi basmış
bu arada mini olmasına bakmıyın her ele uygunBence sensör de yeterli (3359), aşırı büyük bir fark olacağını düşünmüyorum. Mini modellerin Plus gibi bir şeyi olsaydı da onların sensörü daha iyi olsaydı, veya direkt daha iyi sensör koysalardı. Viper Mini'nin sensörü 3389 olsa ve kablosuzu olsa dünyadaki en OP mouse o olurdu.
Gerçekten ciddi satışlara ulaşırlardı diye düşünüyorum. Keşke öyle yapsalardı alırdım belki. Bilgisayarı diziyim bir süre sonra sensör farkından dolayı normal viper almayı düşünüyorum bu yüzden.Bence sensör de yeterli (3359), aşırı büyük bir fark olacağını düşünmüyorum. Mini modellerin Plus gibi bir şeyi olsaydı da onların sensörü daha iyi olsaydı, veya direkt daha iyi sensör koysalardı. Viper Mini'nin sensörü 3389 olsa ve kablosuzu olsa dünyadaki en OP mouse o olurdu.
Evet ama hani vazifesi o. Hem Viper'dan ucuz hem de daha küçük. Her ele oturuyor da ben çok gördüm eli pide küreği gibi olan .bu arada mini olmasına bakmıyın her ele uygun
Çok takmamak lazım. Zowie'nin de her mouse'unda 3389 yok. Onların da 3360'lı mouse'ları var. Normal Viper da çok güzel cidden. Para olsa ya G PRO HERO Wireless veya Viper Ultimate alacaktım.Gerçekten ciddi satışlara ulaşırlardı diye düşünüyorum. Keşke öyle yapsalardı alırdım belki. Bilgisayarı diziyim bir süre sonra sensör farkından dolayı normal viper almayı düşünüyorum bu yüzden.