Dediğin mantıklı ama konu sahipleri bilinçsiz daha beğeni nedir onu bile bilmiyorlar.Sadece ufak bir fikir.
Yardıma ihtiyacı olan kişinin, çözümünü yazan kişiye reaksiyonları verelim.
Yazılan yorumları Youtube'da olduğu gibi, kişi isteğine göre sıralasın.
En çok reaksiyon alan yorum, kişinin "Çözdüğü sorun" ya da farklı bir isim, kısmına +1 puan olarak gitsin.
Örneğin;
Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde çözüm için dışarıdan gelen biri, en çok reaksiyon alan yorumun çözüm olduğunu anlar.
Çözümü sunan kişi ise, ekstra olarak:
Örneğin;
Alıntıyı görüntüle
Hediyeleri de boş boş reaksiyon kasanlara değil, çözdüğü sorunlara göre verilir.
Hem adaletli bir sistem olur. Siz ne düşünüyorsunuz?
DA-FORUM, Faydalı ve Aktif Üyelerine Hediyeler Veriyor!
Değerli Dostlarım forum içerisinde kalıcı bir etkinliği başlatıyoruz. Bundan sonra forumumuzda reaksiyon puanlarınız ile aşağıda belirlediğimiz hediyeleri bizden alabileceksiniz. AMA hediyeleri ilk o reaksiyon skoruna ulaşan kişi alabilecek ve o hediye kapatılacak, yani hediyelerimiz bir...donanimarsivi.com
Oradaki en iyi cevap ödülünü moderatörler veriyor sanırım.En iyi cevap Technopat'ta var. Ama yokmuş gibi. 1 yıl boyunca üyelik yaptım ve insanlara iyi yardım ettim sadece 1 tane en iyi cevap ödülü aldım.
12 En iyi cevabım vardı geçen hafta baktığımda 0'a düşmüştü -.-En iyi cevap Technopat'ta var. Ama yokmuş gibi. 1 yıl boyunca üyelik yaptım ve insanlara iyi yardım ettim sadece 1 tane en iyi cevap ödülü aldım.
Konu sahibi belirlemeyecek zaten. Bizler belirleyeceğiz.Dediğin mantıklı ama konu sahipleri bilinçsiz daha beğeni nedir onu bile bilmiyorlar.
Evet ama birsürü iyi cevaba rağmen 1 tane 1 yılda.Oradaki en iyi cevap ödülünü moderatörler veriyor sanırım.
O zaman kolay iş. Bütün "en iyi cevap" ödüllerini ben alırım.Oradaki en iyi cevap ödülünü moderatörler veriyor sanırım.
Hayır, konuyu açan üye seçiyor en iyi cevabı.Oradaki en iyi cevap ödülünü moderatörler veriyor sanırım.
Oy birliği ile olur ama herkes kendisine verir sizce mantıklı mı?Konu sahibi belirlemeyecek zaten. Bizler belirleyeceğiz.