Ben moderatörüm.Pişt PC toplama konusunda rekabete hazırım, Hazır sistem önermek yok
Kendimize verme gibi bir hakkımız yok, kendimize reaksiyon veremediğimiz gibi.Oy birliği ile olur ama herkes kendisine verir sizce mantıklı mı?
Technopatta kendine de reaksiyon verip reaksiyon kasabiliyordun sanırım.Kendimize verme gibi bir hakkımız yok, kendimize reaksiyon veremediğimiz gibi.
DA Forum'da da konu sahibinin seçmesi en mantıklısı olur, oy sistemi yine adaletsiz olur. Aralarında konuşup birbirine oy verecek çok kişi var.Onu bilmiyordum, teşekkürler.
Özel yazılım gerekli zaten. @Mehmet Yılmaz'ın uğraşacağını çok düşünmüyorum.Kendimize verme gibi bir hakkımız yok, kendimize reaksiyon veremediğimiz gibi.
Adam modaratör kime şekil yapıyorsun ? @JATDAV Uçan ban atacak şimdi.Ben moderatörüm.
Hayır öyle bir olay yok, kendi konuna bile müdahale edemiyorsun adam akıllı, kulaklığımı satmaya çalıştığında onlarca boş yorumu admin yardımıyla sildirmiştim.Technopatta kendine de reaksiyon verip reaksiyon kasabiliyordun sanırım.
Hayır, öyle bir şey yok.Technopatta kendine de reaksiyon verip reaksiyon kasabiliyordun sanırım.
Edit: veremiyormuşsun.
Konu sahipleri bilinçsiz olduğu için sorunu çözdükten sonra hemen tozarlar.DA Forum'da da konu sahibinin seçmesi en mantıklısı olur, oy sistemi yine adaletsiz olur. Aralarında konuşup birbirine oy verecek çok kişi var.