mix - mastering ve sözler bana ait, kendi çapımda bir şeyler denedim...
teşekkür ederimmSesin çok iyi bence. Cover yapsan net dinlenir.
lirikalite genel olarak dinlediğim müziklerde de yaptıklarımda da çok önemli olmuyor benim için. Kulağa hoş gelsin yeterli kafasındayım. Zaten şarkının verse kısmıda da değilim neşet ertaş eğlenmene bak... tarzı bir kısım var. flow kısmında tabi ki kendimi daha çok geliştirmeye çabalayacağım. Teşekkürler eleştiri için.Flow ve lirikalite güzel değil mix mastering güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Flow ve lirikalite konusunda kendini geliştirmelisin onun dışında iyi
kelimeleri çok yuvarlıyorsun kankam onun dışında sözleri dahile etmiyorum belli eğlenmesine yapmısın belli profesyonle döküceksen daha çok zamanın var ama amatör olarak fena değilmix - mastering ve sözler bana ait, kendi çapımda bir şeyler denedim...
lirikalite körü sayılabilir flow fena değil ama gelişebilir ama mix mastering güzel kankamkelimeleri çok yuvarlıyorsun kankam onun dışında sözleri dahile etmiyorum belli eğlenmesine yapmısın belli profesyonle döküceksen daha çok zamanın var ama amatör olarak fena değil
çokk teşekkür ederimmkelimeleri çok yuvarlıyorsun kankam onun dışında sözleri dahile etmiyorum belli eğlenmesine yapmısın belli profesyonle döküceksen daha çok zamanın var ama amatör olarak fena değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
lirikalite körü sayılabilir flow fena değil ama gelişebilir ama mix mastering güzel kankam
https://www.hepsiburada.com/fifine-k669b-usb-mikrofon-p-HBCV00002KPP9D?magaza=Senkop bu mikrofonu kullanıyorum.Sözler biraz yavan ve beat durgun gibi ama kafiyeleri aşırı iyi. Bu arada mikrofon olarak ne kullanıyorsun ?
Gürültü azaltmaya dair herhangi bir efekt kullandın mı yoksa orjinal kalitesi mi ?https://www.hepsiburada.com/fifine-k669b-usb-mikrofon-p-HBCV00002KPP9D?magaza=Senkop bu mikrofonu kullanıyorum.
rica ederim kankam yeni nparçaları bekliyorum takip edicem 2 3 ay önce sana sesii benzeyen bir arkadaş vardı forumda eğer sensen çok geliştirmişsin kendiniçokk teşekkür ederimm
kullandım. Fl stüdio üzerindenGürültü azaltmaya dair herhangi bir efekt kullandın mı yoksa orjinal kalitesi mi ?
üstüm başım ter diye sözleri varsa o benim reis hesap gitti de yeni açtım her şeyi tekrardanrica ederim kankam yeni nparçaları bekliyorum takip edicem 2 3 ay önce sana sesii benzeyen bir arkadaş vardı forumda eğer sensen çok geliştirmişsin kendini