ilkerceki00
80+
- Reaksiyon skoru
- 113
mix-mastering ve sözler bana ait...
kulaklıkla dinlerseniz daha iyi olur.
şarkı kötü mü yaniBeat güzel, ellerine sağlık
Yoo o amlamda demedim gayet güzel olmuş kendini daha da geliştirirsen daha da iyi işler çıkarabilirsinşarkı kötü mü yani
güzel
aslında autotune kullandım fakat compressor ayarım yüksek olduğu için autotune düşük olmuş benim miximle alakalı hata yapmışım. Ayrıca şarkının pop olduğunu düşünmüyorum. Nefret ederim pop şarkılardanYani bir pop şarkısı olarak ele alırsak gayet kabul edilebilir bir parça. Bir tek, sesin çok soğuk kalmış şarkıya göre. Yani ne bileyim daha farklı bir tarzda söylesen ya da autotune gibi bir şey kullansan daha iyi oturur gibi.
Ama şöyle de bir şey var ki pop şarkıları hep tekdüze ve bana göre sıkıcı oluyor. Seninkiler de aynı o şekil. Yani bundan tabii ki zevk alan vardır ama benim tarzım değil. Her şarkı aynı, birbirinin kopyasıymış gibi; tekdüze, sıkıcı.
Yani ben de tam bilemediğim için pop yazıp geçtim, ona benzettim biraz. Belli bir türü varsa söyleyin, öğreneyimaslında autotune kullandım fakat compressor ayarım yüksek olduğu için autotune düşük olmuş benim miximle alakalı hata yapmışım. Ayrıca şarkının pop olduğunu düşünmüyorum. Nefret ederim pop şarkılardan
Amatör bir yapıma göre gayet iyi sözlerin lirikalitesi çok iyi değil söyleyen arkadaşın sesi de şarkıya uygun değil
beati trapsoul olarak geçiyor.Yani ben de tam bilemediğim için pop yazıp geçtim, ona benzettim biraz. Belli bir türü varsa söyleyin, öğreneyim![]()