Neler Yeni

Yeni şarkım nasıl olmuş??

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
yeni nesil rapciler gibi bence sende çok fazla autotune kullanmalısın. kulak autotune fazlalığına alışmış çıplak ses duyunca garipsedim garip geliyor kulağa

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Yani bir pop şarkısı olarak ele alırsak gayet kabul edilebilir bir parça. Bir tek, sesin çok soğuk kalmış şarkıya göre. Yani ne bileyim daha farklı bir tarzda söylesen ya da autotune gibi bir şey kullansan daha iyi oturur gibi.

Ama şöyle de bir şey var ki pop şarkıları hep tekdüze ve bana göre sıkıcı oluyor. Seninkiler de aynı o şekil. Yani bundan tabii ki zevk alan vardır ama benim tarzım değil. Her şarkı aynı, birbirinin kopyasıymış gibi; tekdüze, sıkıcı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
ilker çeki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani bir pop şarkısı olarak ele alırsak gayet kabul edilebilir bir parça. Bir tek, sesin çok soğuk kalmış şarkıya göre. Yani ne bileyim daha farklı bir tarzda söylesen ya da autotune gibi bir şey kullansan daha iyi oturur gibi.

Ama şöyle de bir şey var ki pop şarkıları hep tekdüze ve bana göre sıkıcı oluyor. Seninkiler de aynı o şekil. Yani bundan tabii ki zevk alan vardır ama benim tarzım değil. Her şarkı aynı, birbirinin kopyasıymış gibi; tekdüze, sıkıcı.
aslında autotune kullandım fakat compressor ayarım yüksek olduğu için autotune düşük olmuş benim miximle alakalı hata yapmışım. Ayrıca şarkının pop olduğunu düşünmüyorum. Nefret ederim pop şarkılardan

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
aslında autotune kullandım fakat compressor ayarım yüksek olduğu için autotune düşük olmuş benim miximle alakalı hata yapmışım. Ayrıca şarkının pop olduğunu düşünmüyorum. Nefret ederim pop şarkılardan
Yani ben de tam bilemediğim için pop yazıp geçtim, ona benzettim biraz. Belli bir türü varsa söyleyin, öğreneyim :D

JSezar

80+ Silver
daha kompleks olsa bir şey anlamayız ve o zaman bize muhteşem gelir.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri

mix-mastering ve sözler bana ait...
kulaklıkla dinlerseniz daha iyi olur.
Amatör bir yapıma göre gayet iyi sözlerin lirikalitesi çok iyi değil söyleyen arkadaşın sesi de şarkıya uygun değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,034
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom