Yeni şarkım nasıl olmuş?

Knk eğer emotional trap ile ilgileniyorsan şunlara bak. Sözlerine bakacak olursak emotional parçalar için potansiyelin var.
İkiside benim :

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkiside özel bir kişi için çıkaracağım şarkınındı ama MC bulamadım :D asDFASDFASDF
kaldılar öyle boşta :D
güzel beat aslında ama beatleri free beatlerden alıyorum ben şu anda, şimdilik satın alma işlerine girmiyorum hiç...

güzel beat aslında ama beatleri free beatlerden alıyorum ben şu anda, şimdilik satın alma işlerine girmiyorum hiç...
Satın alman için deil la. Diyorum hani üzerine okuyacaksan beraber çalışabiliriz. Söz yazma ve flow bulma engelli olduğum için biraz zaman alır ama sana BEDAVA :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1666435450893.png

Satın alman için deil la. Diyorum hani üzerine okuyacaksan beraber çalışabiliriz. Söz yazma ve flow bulma engelli olduğum için biraz zaman alır ama sana BEDAVA :D
güzel olabilir asında bende çok beat bulamıyorum kendime göre bu aralar

Knk beat bulunur ama PARAN VARSA :D beleş beatlerde telif hakkı doğuyor sonradan :/
Dediğim gibi biri için çıkaracaktım bu şarkıyı ama çalıştığım ekipten ayrıldım o yüzden MC bulamıyorum ve kayıt yeri ayarlayamıyoruz. Benim ses leş olduğu için kaldılar öyle işte :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,914
Üyeler
184,700
Son üye
v3rtecc
Geri