Neler Yeni

Yeni sistem aldım soğutucu yok almalımıyım

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Meto155
https://www.gaming.gen.tr/urun/4326...lmf240t-argb-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Bunu öneririm hocam iyzico kampanyaları ile yaklaşık 1800tl ye falan geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görüntüye önem veren biri değilseniz sağlam bir kule tipi de olur

iyide bunasıl takacağız ))))
Montajı kolay hocam zor bir şey yok.Radyatorü üste vidalar ile sabitleyip pompa kısmını da işlemcinin üzerine yerleştireceksiniz

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Baran yılmaz

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Meto155
bu kule tipi soğutucu çok iyimiş öyle duydum vala hiç kulanmadım bilmem ama millet baya memnun
Evet attığım 2 üründe kaliteli ve alanlar memnun.İkisininde soğutma performansı çok iyi.Sıvı soğutucu bir tık daha iyi olabilir sıcaklık konusunda.

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Baran yılmaz

Montajı kolay hocam zor bir şey yok.Radyatorü üste vidalar ile sabitleyip pompa kısmını da işlemcinin üzerine yerleştireceksiniz
240 mı 360 mı yoksa kule tipimi öneriyorsun hocam hangi iyi sende onu alalım

Evet attığım 2 üründe kaliteli ve alanlar memnun.İkisininde soğutma performansı çok iyi.Sıvı soğutucu bir tık daha iyi olabilir sıcaklık konusunda.
yazın havalar bi 40 45 rahat olur sıcaklık belki daha fazla

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Meto155
240 mı 360 mı yoksa kule tipimi öneriyorsun hocam hangi iyi sende onu alalım
360 enermax liqmaxflo en iyisi tabii ki ama sizin kasanızın üst radyatörde 360mm desteği yok maksimum 280mm yazıyor resmi sitesinde.Dediğim gibi görüntüye ve estetiğe önem veriyorsaniz kesinlikle sıvı soğtucu alın.Onun dışında ikiside çok iyi içinize sineni alın.

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Baran yılmaz
Knk sistemi nerden aldın
tebilondan aldım baya memnunum kardeş

360 enermax liqmaxflo en iyisi tabii ki ama sizin kasanızın üst radyatörde 360mm desteği yok maksimum 280mm yazıyor resmi sitesinde.Dediğim gibi görüntüye ve estetiğe önem veriyorsaniz kesinlikle sıvı soğtucu alın.Onun dışında ikiside çok iyi içinize sineni alın.
sitesinde 120 240 360 yazıyordu

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Baran yılmaz
deapool cc560 v2

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Meto155
tebilondan aldım baya memnunum kardeş

sitesinde 120 240 360 yazıyordu
360 ön radyatör desteği hocam.Oraya takmak için öndeki fanları çıkarıp üst kısma almanız lazım ama öyle kullanmayı çok tavsiye etmem hava akışını düşürüyor.

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Baran yılmaz
Stokları bitti hocan tüm 7800xt li sistemlerin bende forumda herkese öneriyorum fiyatları ds iyiydi.Tebilonda güvenilir zaten.
vala 2 hafta oluyor alalı iyi bence şuana kadar memnumum tşkler taviye eden kardeşe burda bi arkadaş önermişti baya bi üstünde çalıktık bu sisteme kar verdim aldım

360 ön radyatör desteği hocam.Oraya takmak için öndeki fanları çıkarıp üst kısma almanız lazım ama öyle kullanmayı çok tavsiye etmem hava akışını düşürüyor.
iyi bi sıvı soğutma ve kule tipi bi atarmısın linki resmini alacam bi para biriktirik alacam inşallah

vala 2 hafta oluyor alalı iyi bence şuana kadar memnumum tşkler taviye eden kardeşe burda bi arkadaş önermişti baya bi üstünde çalıktık bu sisteme kar verdim aldım

iyi bi sıvı soğutma ve kule tipi bi atarmısın linki resmini alacam bi para biriktirik alacam inşallah
240 olsun ozaman hocam üst için bide bi ışıklı falan yansa iyi olur )))

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Meto155

240 olsun ozaman hocam üst için bide bi ışıklı falan yansa iyi olur )))
Bunu alın o zaman hocam iyzico kampanyalarını kullanmayı unutmayın https://www.gaming.gen.tr/urun/4326...lmf240t-argb-2-yil-birebir-degisim-garantili/

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Tayfun Balım
peki hocam nasıl bişey alalım sıvı soğutucu yada kule tipi hangisi iyi soğutur sistemi

nasıl bi soğutucu allaım peki sıvımı yoksa kule tipimi
Kasanıza sığıyorsa ve bütçe varsa 360mm sıvı soğutma alın, bütçe daha kısıtlıysa kaliteli kule tipi alın. 240mm sıvı soğutmadan uzak durun hele ki dandik modellerden kaçın.
Arctic 360mm sıvı soğutma veya thermalright phantom spirit/evo bakılabilir.
Bütçenize göre hareket edersiniz.

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Baran yılmaz
Kasanıza sığıyorsa ve bütçe varsa 360mm sıvı soğutma alın, bütçe daha kısıtlıysa kaliteli kule tipi alın. 240mm sıvı soğutmadan uzak durun hele ki dandik modellerden kaçın.
Arctic 360mm sıvı soğutma veya thermalright phantom spirit/evo bakılabilir.
Bütçenize göre hareket edersiniz.
kasa depcool cc560 v2

Top Bottom