Neler Yeni

Yeni sistem aldım soğutucu yok almalımıyım

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Meto155
Kasanıza sığıyorsa ve bütçe varsa 360mm sıvı soğutma alın, bütçe daha kısıtlıysa kaliteli kule tipi alın. 240mm sıvı soğutmadan uzak durun hele ki dandik modellerden kaçın.
Arctic 360mm sıvı soğutma veya thermalright phantom spirit/evo bakılabilir.
Bütçenize göre hareket edersiniz.
Kasaya sığmıyor hocam 360 mm.Arkadaş görüntüye de önem verdiği icin 240 lık sıvı soğutucu fazlasıyla yeterli olur 9600x için.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Tayfun Balım

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Baran yılmaz
Bunu alın o zaman hocam iyzico kampanyalarını kullanmayı unutmayın https://www.gaming.gen.tr/urun/4326...lmf240t-argb-2-yil-birebir-degisim-garantili/
bunu alsam yazın 40 45 derece sıcaklıkta işlemci sorun yaşamaz deyilmi üst tarafa için kasanın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasaya sığmıyor hocam 360 mm.Arkadaş görüntüye de önem verdiği icin 240 lık sıvı soğutucu fazlasıyla yeterli olur 9600x için.
kule tipi hiç kulanmadım sıvı spğutucuda kulanmadım hiç öyle bi sistemim olmadı hiç onun için baktım kule tipi çok şey duruyor düşecek gibi

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Meto155
bunu alsam yazın 40 45 derece sıcaklıkta işlemci sorun yaşamaz deyilmi üst tarafa için kasanın

kule tipi hiç kulanmadım sıvı spğutucuda kulanmadım hiç öyle bi sistemim olmadı hiç onun için baktım kule tipi çok şey duruyor düşecek gibi
Hayır sorun olmaz 2 side hocam.Rahatlıkla soğuturlar 9600x i.Kule tipi düşmez bu arada hocam çok sağlam phantom spirit onu da alabilirsiniz.

Bu arada phantom spirit sığar mı çok emind değilim hocam.Temperli cama,ramlere veya egzoz fana takılabilir.Almadan önce bir ölçün aradaki boşluğu

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Baran yılmaz
Hayır sorun olmaz 2 side hocam.Rahatlıkla soğuturlar 9600x i.Kule tipi düşmez bu arada hocam çok sağlam phantom spirit onu da alabilirsiniz.resimlerini çektim bi para biriktirik alacam inşallah ikisinden birini tşkler hocam

Hayır sorun olmaz 2 side hocam.Rahatlıkla soğuturlar 9600x i.Kule tipi düşmez bu arada hocam çok sağlam phantom spirit onu da alabilirsiniz.

Bu arada phantom spirit sığar mı çok emind değilim hocam.Temperli cama,ramlere veya egzoz fana takılabilir.Almadan önce bir ölçün aradaki boşluğu
vala bence sıvı soğutucu alsam daha iyi olmazmı ya bu kule tipi çok şey duruyor kaba ya sanki

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Meto155

vala bence sıvı soğutucu alsam daha iyi olmazmı ya bu kule tipi çok şey duruyor kaba ya sanki
Evet hocam biraz kaba ona bir şey diyemem.Sıvı soğutucular estetik olarak çok daha güzel ve toplu duruyor kasalarda.

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Baran yılmaz
Evet hocam biraz kaba ona bir şey diyemem.Sıvı soğutucular estetik olarak çok daha güzel ve toplu duruyor kasalarda.
sıvı soğutucu aldık diyelim kaç yıl dayanı yada bi şeyine deyiştirmek lazımmı beli bi sürede

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Meto155
sıvı soğutucu aldık diyelim kaç yıl dayanı yada bi şeyine deyiştirmek lazımmı beli bi sürede
Soğutucu sıvıyı değiştirmeniz lazım 2 yıl kullandıktan sonra.Radyatorun yaninds vids var onu açıp içine döküyorsunuz kolay bir işlem.

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Baran yılmaz
Soğutucu sıvıyı değiştirmeniz lazım 2 yıl kullandıktan sonra.Radyatorun yaninds vids var onu açıp içine döküyorsunuz kolay bir işlem.
saol hocam bilgi için resimleri çektim bakalım bi para biriktirip alacam sıvı soğutucu kule çok iyi olabilir ama baya uymaz

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Meto155
saol hocam bilgi için resimleri çektim bakalım bi para biriktirip alacam sıvı soğutucu kule çok iyi olabilir ama baya uymaz
Rica ederim hocam hayırlı olsun şimdiden.Bu havalarda sıkıntı olmaz ama yaza kadar kesin alın yoksa alev atar işlemci.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,986
Üyeler
167,758
Son üye
Llss
Top Bottom