Yeni sistem donmaya başladı

@Ares Blackrosa @Strangersupuk

İptvden bayern maçını izliyodum yine aynısı oldu bu böyle herşeyde olucak mı akşam uyumadan ram testinide yapmaya çalışıcam ama yazılımsal bazı sıkıntılar var gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Ares Blackrosa @Strangersupuk

İptvden bayern maçını izliyodum yine aynısı oldu bu böyle herşeyde olucak mı akşam uyumadan ram testinide yapmaya çalışıcam ama yazılımsal bazı sıkıntılar var gibi

umarım işlemcide bir sıkıntı yoktur

iptv ne hocam bilmiyorum, uygulama ise link atabilir misiniz
Maç izlenen bir uygulama onu bırak youtube de yine dondu dediğiniz ayarları yaptığım halde.Uyumadan önce ram testi yapıcam (onuda bilmiyorum nasıl kontrol edicem hangi sonuölar iyi hangisi kötü)
artık olmadsa garantiye yollıycam işlemciyi

Yukarıda attığım videoyu izlediniz mi?

Maç izlenen bir uygulama onu bırak youtube de yine dondu dediğiniz ayarları yaptığım halde.Uyumadan önce ram testi yapıcam (onuda bilmiyorum nasıl kontrol edicem hangi sonuölar iyi hangisi kötü)
artık olmadsa garantiye yollıycam işlemciyi

Yukarıda attığım videoyu izlediniz mi?
Şimdi izledim hocam, orada da işlemcinin içinde ki grafik biriminden bahsediyor.
Discord ya da Steam kullanmıyor musunuz?

iade şansın varsa iade et yada sıfırıyla değiştirt sistemi kafan rahat takılırsın

Şimdi izledim hocam, orada da işlemcinin içinde ki grafik biriminden bahsediyor.
Discord ya da Steam kullanmıyor musunuz?
Hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Test başladı ig

Ekler

• IMG_0200.jpeg
    IMG_0200.jpeg
    1.5 MB · Hit: 31
Son düzenleme:
Test bitti ramde de bi sıkıntı yok.Yazılımsal olarak tüm güncellemeleri de yapıcam artık olmadı iade

Ekler

• IMG_0201.jpeg
    IMG_0201.jpeg
    1.6 MB · Hit: 29
  • IMG_0202.jpeg
    IMG_0202.jpeg
    1.2 MB · Hit: 27
Forumdaki insanların cahilliğine üzüldüm ilk sayfalarda.

Hocam sıfırdan windows 10 kurun, donanımsal olarak bir problem olduğunu sanmıyorum sonuçta oyun oynayabiliyordunuz.
Win11 güncellemesi var onu yapıcam direkt
Ekran kartınıda hiç istemesemde mecburen güncelliycem direkt şu adımları yapıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,136
Üyeler
184,111
Son üye
oenomaus98
Geri