Neler Yeni

Yardım Yeni sistem görüntü gelmiyor

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
Merhabalar yeni sistem topladım parçaların bir kısmı eski bir kısmı yeni aldım ddr4 den ddr5 e geçtim lakin her şey yerinde olmasına rağmen görüntü alamıyorum, reset tuşu çalışmadığı için sürekli gücü keserek kapatıyorum o yüzden mantıklı denenecek şeyler varsa yazın lütfen. Ramleri 1-3 ve 2-4 denedim, silgiyle sildim olmadı.

Sistem
CPU: ryzen 5 -7600 ( yeni )
Ram: patriot viper 6400mhz 16x2 ( yeni )
Anakart : gigabyte b650m- d3sh ( yeni )
Gpu : 6700xt ( eski çalışıyor)

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,461
İsim
Baran Kut
Hocam anakarta BIOS güncelleme(flashback varsa) dene diyeceğim de aslında tak-kullan olması lazım onların. Bi güncel bios yüklemeyi dene bakalım.

Bir de hocam bu garip gelebilir belki ama ramleri asıl istenmeyen slotlara takarak dene. (Örnek 1-3 ise 3-4 yap gibi) Ekran verdikten sonra BIOS ayarlarını vs. her şeyi ayarlarsın sonra pc yi kapatıp asıl slotlara yerleştirirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de tek ram stick dene bir. Yine dediğim gibi istenmeyen bir slota tak.

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ege
Merhabalar yeni sistem topladım parçaların bir kısmı eski bir kısmı yeni aldım ddr4 den ddr5 e geçtim lakin her şey yerinde olmasına rağmen görüntü alamıyorum, reset tuşu çalışmadığı için sürekli gücü keserek kapatıyorum o yüzden mantıklı denenecek şeyler varsa yazın lütfen. Ramleri 1-3 ve 2-4 denedim, silgiyle sildim olmadı.

Sistem
CPU: ryzen 5 -7600 ( yeni )
Ram: patriot viper 6400mhz 16x2 ( yeni )
Anakart : gigabyte b650m- d3sh ( yeni )
Gpu : 6700xt ( eski çalışıyor)
Bi ara banda olmuştu ram`leri sök tak yapınca düzelmişti

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam anakarta BIOS güncelleme(flashback varsa) dene diyeceğim de aslında tak-kullan olması lazım onların. Bi güncel bios yüklemeyi dene bakalım.

Bir de hocam bu garip gelebilir belki ama ramleri asıl istenmeyen slotlara takarak dene. (Örnek 1-3 ise 3-4 yap gibi) Ekran verdikten sonra BIOS ayarlarını vs. her şeyi ayarlarsın sonra pc yi kapatıp asıl slotlara yerleştirirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de tek ram stick dene bir. Yine dediğim gibi istenmeyen bir slota tak.
Bios pilini çıkaramadım değişik bir pili var mandallı değil

Ekler

• Screenshot_2024-01-01-00-45-34-497_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-01-01-00-45-34-497_com.miui.gallery.jpg
    2 MB · Hit: 29
Top Bottom