Neler Yeni

Öneri Yeni Sistem için Wifi Adaptör Önerisi

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Sümer
Bütçe
1000
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir sistem aldım anakartım Asus b650 m-r. Bilgisayarcı bir arkadaştan idarelik bir adet usb ile çalışan wifi adaptör aldım denemek açısından. Adaptör wifi 5 ve ac1300 destekli .

Asıl sıkıntım şu sürekli bağlantı kopuyor ve sürekli ping dalgalanmaları oluyor. Yarım saatte bir saatte bir wifi gidiyor sonra yine geliyor.
Kablolu bağlantı yapamıyorum bir sürü sıkıntı olucak kesme delme kanal çekme vb. O yüzden kablosuz bir bağlantıdan yanayım.
Soruma gelince önerebileceğiniz sağlam wifi adaptör var mıdır ? İncelediğiniz memnun kaldığınız ya da hali hazırda kullandığınız kopma sorunu yaşamayacağım bir adaptör tavsiyesi istiyorum sizlerden. USB olur pcı-e olur hangi daha sağlıklı daha sorunsuz olur şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Sümer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Meto155
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir sistem aldım anakartım Asus b650 m-r. Bilgisayarcı bir arkadaştan idarelik bir adet usb ile çalışan wifi adaptör aldım denemek açısından. Adaptör wifi 5 ve ac1300 destekli .

Asıl sıkıntım şu sürekli bağlantı kopuyor ve sürekli ping dalgalanmaları oluyor. Yarım saatte bir saatte bir wifi gidiyor sonra yine geliyor.
Kablolu bağlantı yapamıyorum bir sürü sıkıntı olucak kesme delme kanal çekme vb. O yüzden kablosuz bir bağlantıdan yanayım.
Soruma gelince önerebileceğiniz sağlam wifi adaptör var mıdır ? İncelediğiniz memnun kaldığınız ya da hali hazırda kullandığınız kopma sorunu yaşamayacağım bir adaptör tavsiyesi istiyorum sizlerden. USB olur pcı-e olur hangi daha sağlıklı daha sorunsuz olur şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
Benim tercihim her zaman kablo oldu hocam en son 25 metrelik ethernet alıp dolandıra dolandıra bantlarla odama kadar çekmiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçbir adaptör ethernet performansı veremez hatta çoğu yaklaşamıyor bile

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Sümer
Benim tercihim her zaman kablo oldu hocam en son 25 metrelik ethernet alıp dolandıra dolandıra bantlarla odama kadar çekmiştim.
Bende öyle düşüdüm de oda arakda kalıyor benim yukarıdan almaya kalksam duvardan delip geçiricem belkide . Alttan geçiremiyorum robot süpürge var takılıp duruyor koparır 2 günde. O yüzden hem kablo karmaşası olmasın hem görüntü güzel olsun yeter diye düşünüyorum.

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Meto155
Ben tavanın yanından geçirip sabitlenmiş tim hocam tek kötü yanı görüntü kirliliği oluyor biraz takılırsanız.
Bende öyle düşüdüm de oda arakda kalıyor benim yukarıdan almaya kalksam duvardan delip geçiricem belkide . Alttan geçiremiyorum robot süpürge var takılıp duruyor koparır 2 günde. O yüzden hem kablo karmaşası olmasın hem görüntü güzel olsun yeter diye düşünüyorum.

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Sümer
Ben tavanın yanından geçirip sabitlenmiş tim hocam tek kötü yanı görüntü kirliliği oluyor biraz takılırsanız.
Ben takılmıyorum da hanım takılıyor. Modem antrede fiber oraya kadar geliyor modemin yerini değiştirmem de sıkıntı yani.

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Meto155
Bir ara çözümünü cok araştırmıştım vatanda bir ürünle karşılaşmıştım.Nasil olduğunu tam bilmiyorum ama interneti prizlerden dağıtıyordu o zaman da fiyatı 800 tl gibi bir şeydi.Daha çok dış mekanlarda kullanılıyor ama evde de kullanabilirsiniz demişlerdi.

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Sümer
Bir ara çözümünü cok araştırmıştım vatanda bir ürünle karşılaşmıştım.Nasil olduğunu tam bilmiyorum ama interneti prizlerden dağıtıyordu o zaman da fiyatı 800 tl gibi bir şeydi.Daha çok dış mekanlarda kullanılıyor ama evde de kullanabilirsiniz demişlerdi.
Eğer hatırlarsanız ya da bulursanız linkini yada ismini paylaşır mısınız ?

jesia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Çağrı Arslan

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Meto155

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Sümer
Abi bütçeyi aşıyor ama kullanıcı olarak çok memnunum hiç bağlantı kopması cart curt bir sıkıntı yaşamadım kablonet ile lol tr serveti örneğin 3 ms ile oynuyorum.
Modemler aramda bir koridor ve bitiminde duvar var wifi 6 modemim var full çekim gücünde çalışıyor kablo ile yaklaşık değerler alıyorum.
Biraz inceleyeyim hocam çok teşekkürler.

Powerline adıyla geçiyormuş hocam.Çok hakim değilim ama şu ürünü buldum biraz araştırabilirsiniz. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...XTm_zKZtw1lAbrL9j8MaAqE_EALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Fiyatı baya uçmuş tabii ki ama daha ucuz alternatifleri de vardır diye düşünüyorum.
ucuzla işim yok ya . Kaliteli olsun baglantısı kopmasın yeter

Top Bottom