Termal macun sürmüşsündür heralde değil mi?13100f işlemci var. Sistem daha dün geldi oyunlarda hep 90 üzeri valorantta 100 gördüm stock soğutucu var ama bu kadar ısınmaması gerek diye biliyorum. Sizce sorun neyden kaynaklı olabilir?
Hazır sistem itopyadan aldimTermal macun sürmüşsündür heralde değil mi?
Kasam thermaltake elimle bastırdım biraz soğutucuyu oturmuş gibi itopyadan aldım hazir sistemKasanız nedir?
İşlemci soğutucusu tam oturdu mu?
Kasam thermaltake elimle bastırdım biraz soğutucuyu oturmuş gibi itopyadan aldım hazir sistemKasanız nedir?
Kasa ile ilgisini olduğunu sanmıyorum baya iyi bir kasa önde 3 tane fan var işlemciyi söküp bakacağım internetten video izleyeyim nasıl söküldüğüne dair.kasanın kapağını açıp bir de o şekilde test edebilir misin ?
hazır kasayı atar mısınız veya kasa modelini. Gerçi hava sirkülasyonundan bu kadar yüksek derecelere ulaşması imkansız. Sistemi hazırlarken termal macun mu unuttular acaba.
işlemcinin soğutucusu sökün bakalım termal macun var mı sonra soğutucuyu tekrar takın.E
Kasa ile ilgisini olduğunu sanmıyorum baya iyi bir kasa önde 3 tane fan var işlemciyi söküp bakacağım internetten video izleyeyim nasıl söküldüğüne dair.
Hocam bu fani söktüm ama geriye takamadim bir tane doğru düzgün video yok zaten YouTube dede bu tırnak içeriye çekilmiyor nasıl olduğuna dair bilginiz varmıişlemcinin soğutucusu sökün bakalım termal macun var mı sonra soğutucuyu tekrar takın.
hazır kasayı atar mısınız veya kasa modelini. Gerçi hava sirkülasyonundan bu kadar yüksek derecelere ulaşması imkansız. Sistemi hazırlarken termal macun mu unuttular acaba.
Hocam bu fani söktüm ama geriye takamadim bir tane doğru düzgün video yok zaten YouTube dede bu tırnak içeriye çekilmiyor nasıl olduğuna dair bilginiz varmı
Kasanız nedir?
Fanı söktüm termal macunu yeniledim sonra tekrar taktiğim da itopyanin fanı tam oturmadığıni anladım. Arka kapağı sokünce bilen birisi olsa anlardı ama benim bilgim olmadığı için anlayamadım deneyimleyince fark ettim nasıl oturmadan yollamışlar ortasıda ayrı bir problem tabii ki.Soğutucu ayaklarının tam oturmadığını düşünüyorum. Kasanın arka kapağını açıp bütün ayakların oturup oturmadığına bakabilir misin?