Neler Yeni

Yeni Sistem Ne Zaman Gelir ?

WCAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Cengiz Balkiraz
Arkadaşlar ayın 20'sinden sonra pc almayı planlıyorum. Donanım Arşivi ya da Pc Hocası, Modart ne zaman yeni sistem çıkarır ?

sistemler gelmiyor hiç birinde bide işin en en garibi arkadaşlar sistem çıkıcak dedikten sonra kayboldular ortadan kaç bin tane insan bekliyor 1 2 kelime yazmak çok mu zor uğraşıyoruz yada gelmiycek diye @Abdullah Hacıgül
haklısın reis ins de pchocasida abdullah beyde kullacilari onemseyip 2 cumle sey yazmiyor

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
haklısın reis ins de pchocasida abdullah beyde kullacilari onemseyip 2 cumle sey yazmiyor
Belki de sen takip etmiyorsun? En basitinden PC hocası forumunda satır satır dil döktü konu hakkında Abdullah abide sistem yaklaştığı zaman elbet açıklama yapar

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
sistemler gelmiyor hiç birinde bide işin en en garibi arkadaşlar sistem çıkıcak dedikten sonra kayboldular ortadan kaç bin tane insan bekliyor 1 2 kelime yazmak çok mu zor uğraşıyoruz yada gelmiycek diye @Abdullah Hacıgül
Arkadaşım ben sistem gelecek diye ne zaman dedim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
Bende çok büyük bir heyecanla.bekl sistem cıkarıcam demedi sistemde neler olsun istersiniz diye sordu sadece en yakın zamanda bekliyoru

Top Bottom