asko56
80+ Silver
Aklıma geldi de 7900xt 23 24 den aşağıya yok
3-4 mesaj üstte size hazır sistem attım daha iyisini toplayamazsınız alıp geçin
Aklıma geldi de 7900xt 23 24 den aşağıya yok
Facebook gruplarında bulursun.2hafta önce 26k ya 7900xt satılıyordu.Aklıma geldi de 7900xt 23 24 den aşağıya yok 2 el
Adamı yanlış bilgilendirme 50k ya 7800xt li sistem toplatıyorsun daha iyisini toplayamazsın diyorsun3-4 mesaj üstte size hazır sistem attım daha iyisini toplayamazsınız alıp geçin
Facebook gruplarında bulursun.2hafta önce 26k ya 7900xt satılıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adamı yanlış bilgilendirme 50k ya 7800xt li sistem toplatıyorsun daha iyisini toplayamazsın diyorsun![]()
Hocam ben kendi fikrimi belirtiyorum sizinki farklı olabilir. Ben ssd hızını farklı gördüm sadece diğer parçalar da markalı, yani msi gibi daha bilindik şeyler ama bence f/p olması daha önemli. Sonuçta biostar ile asus ve msi arasında fark yok bence ikisi de aynı çalışır.Öyle tabi genel olarak oyun amaçlı kuruyoruz sistemi senin attığın ile benim yaptığım sistem arasında genel olarak çok bi fark varmıdır genel olarak baktığın da ben parçaları da tek tek kaliteli seçmeye çalıştım hani sıvı soğutmadır, psu dur, ssd dir bunlar önemli mi mesela diğer sistemin bir tık altında kalıp bunların iyi olması mı yoksa bir üstü diğer parçaların bu sistemde kurulanın altında kalması mı
7800xt sistem 42k kanka yukarıdaki arkadaşın attığı sistem. En ucuzu o gibi. Ben de 4070superli sistem attım o da 47khazır 7800 xtli sistem bak 35-40kya bulursun
Tekrar atıyorum sistemi
![]()
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 7600 işlemci, ASUS RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı mevcuttur.www.gaming.gen.tr
özelleştirmeden
AMD Ryzen 5 9600X Tray 5.4GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 4nm İşlemci
ASUS Tuf Gaming B650M-E 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart
LEXAR Thor RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL38 INTEL XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Heatsink Siyah Ram (LD5U16G60C38BG-RGD)
LEXAR NM790 1TB NVMe PCIe Gen4 x4 Okuma 7400MB – Yazma 6500MB PS5 Uyumlu M.2 SSD (LNM790X001T-RNNNG)
49.030,08 ₺
Benim kurduğum sistem kaç yıl gider acaba gta6 felan açar muhtemelenHocam ben kendi fikrimi belirtiyorum sizinki farklı olabilir. Ben ssd hızını farklı gördüm sadece diğer parçalar da markalı, yani msi gibi daha bilindik şeyler ama bence f/p olması daha önemli. Sonuçta biostar ile asus ve msi arasında fark yok bence ikisi de aynı çalışır.
Ha 4070 ti super daha iyi ama Bütçenize göre baktım ben olaya çok ta zorlamanın manası yok gibi. Bütçe yeterse sizin attığınız sistem daha kaliteli duruyor ve ekran kartı da 4070 ti super fark yapar.
Yani 4070ti super ile super arasındaki fark = super ile 7800xt arasındaki fark.
Anlayabilirsiniz umarım cok karışık oldu.![]()
Açar hocam 7800xt de açar 4070 super de 4070 ti super de. Siz bütçenize uygun olanı alın bu üç sistemde fiyatının hakkını verirler ancak performans sıralaması şöyle:Benim kurduğum sistem kaç yıl gider acaba gta6 felan açar muhtemelen
Benim attığım sistem tarzında neden kafanıza yatmadı?İleriye dönük sistem istiyorsanız 2.el tarzda sistem toplamalısınızBenim kurduğum sistem kaç yıl gider acaba gta6 felan açar muhtemelen
Abicim sistemi kurduğum kişilerin durumu biraz kısıtlı ileride bir sıkıntı olursa tekrar yeni bir şey alacak durumda değiller o yüzden garanti olsun sıkıntı yaşamalarını istemiyorum ileride tekrar bir hamle yapma durumları yok çünkü ondan dolayı abicimBenim attığım sistem tarzında neden kafanıza yatmadı?İleriye dönük sistem istiyorsanız 2.el tarzda sistem toplamalısınız
Aklında olan varsa 4070 ti süper li bi sistem atabilir misin yada benim attığım iyi miAçar hocam 7800xt de açar 4070 super de 4070 ti super de. Siz bütçenize uygun olanı alın bu üç sistemde fiyatının hakkını verirler ancak performans sıralaması şöyle:
7800 xt < rtx 4070 super < rtx 4070 ti super
Ancak şunu da diyim 4070 ti super ile 7800 xt arasında bayaa fark var.
Benim ekran kartımda 2.el garantisiz.Eğer alırken dikkat ederseniz problem olmaz.7800xt ile 7900xt-xtx arasında ki fark az değil.Hele ki 7900xtx ömürlük bir kart.Onun harici parçalar zaten 0.Anakart outlet fakat 2yıl garantisi var.Aynı satıcıdan aynı kartı aldım problem olmadıAbicim sistemi kurduğum kişilerin durumu biraz kısıtlı ileride bir sıkıntı olursa tekrar yeni bir şey alacak durumda değiller o yüzden garanti olsun sıkıntı yaşamalarını istemiyorum ileride tekrar bir hamle yapma durumları yok çünkü ondan dolayı abicim
Abicim sistemi kurduğum kişilerin durumu biraz kısıtlı ileride bir sıkıntı olursa tekrar yeni bir şey alacak durumda değiller o yüzden garanti olsun sıkıntı yaşamalarını istemiyorum ileride tekrar bir hamle yapma durumları yok çünkü ondan dolayı abicim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aklında olan varsa 4070 ti süper li bi sistem atabilir misin yada benim attığım iyi mi