Neler Yeni

Çözüldü✓ YENİ SİSTEM TOPLAYACAĞIM ALTA BIRAKIYORUM ÖNERİSİ OLAN

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
MEHMET YILDIZ
Bütçe
50000
Öncelikle belirtmek istiyorum, daha önce kendim toplayıp, montaj falan yapmadım. Fakat montaj konusunda güveniyorum. Yapamacağım bir şey değil. Fakat donanım kısmında da, anladığım kadarı ile birbirine uyumlu ve besleyeceğini düşündüğüm parçalar ekledim. Ayrıca PSU ve SIVI SOĞUTMA kısmında bu sisteme ne ekleyebilirim bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Bütçem 50k, 2 veya 3 oynama yapabilir. Fazlasına gücüm yetmez.

işlemci kısmında Ryzen 7 5800x düşündüm, fakat şimdilik ryzen 9 5900x e karar verdim.

Biliyorum, monitörü dahil edince 50k bandını fazlasıyla aşacak, fakat monitör düşündüğüm monitör, kasa ile beraber olmasada daha sonrasına alacağım için eklemek istedim.
Ayrıca anakart kısmında 9066mhz olmasına rağmen, SSD kısmında 7600 okuma, 6000 yazma msı ürünü olan spatium m480 modeline yer verdim. bu konuda biraz kararsız kaldım, okuma ve yazma hızı daha yüksek olabilir mi diye.
Ek olarak Sıvı soğutma ve psu kısmında önerilerinizi bekliyorum. Harici sistemden şunu çıkart, şunu ekle gibi tavsiyede de bulunabilirsiniz.

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Kürşat
uyumsuz ve berbat bi sistem hocam sipariş vermeyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
MEHMET YILDIZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
20kya hazır 4060lı sistemler var çok pahalı geldi bana
Haklısınız ama beyaz bir kasa dizmek istedim. Konuda da belirttiğim gibi, anladığım kadarı ile uyumlu olduğunu düşündüğüm parçaları eklemeye çalıştım. Beyaz hazır sistemler çok daha pahalı. Yinede yorumun için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

uyumsuz ve berbat bi sistem hocam sipariş vermeyin
Teşekkür ederim yorumun için.

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
bugra
çok alakasız olmuş lga 1851 sokete, am4 işlemci :D

hazır sistemlere yönelmelisiniz

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Sami Yusuf Aksu
Neden troll olsun, konuyu okuyun lütfen, ANLADIĞIM KADARI İLE diye belirtmişim, yinede teşekkürler.
Malesef donanım kısmından pek anlamıyorsunuz bu bütçede beyaz sistem pek mantıklı değil siyah sistem almanız daha iyi olur

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
bugra
Ürünün açıklamasında hem intel, hem amd yazıyo
hocam öyle şey mi olur farklı soketleri var hepsinin

am4 soket böyle oluyor o işlemci bu anakarta oturur

Ekler

• 1739402019411.png
    1739402019411.png
    891.6 KB · Hit: 8
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Baran Ergun
Haklısınız ama beyaz bir kasa dizmek istedim. Konuda da belirttiğim gibi, anladığım kadarı ile uyumlu olduğunu düşündüğüm parçaları eklemeye çalıştım. Beyaz hazır sistemler çok daha pahalı. Yinede yorumun için teşekkür ederim.
hazır sistem parçalarını beyazla değiştirip kasasını ayırıp yeni beyaz kasa alsan bile daha uyguna geliyor

Top Bottom