Neler Yeni

23K Sistem Önerisi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam uğraşınız için vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim fakat ben önce kendi yorumumu yapayım şöyle bu bütçeye bu sistem sanki biraz sinek gibi kaçmış. :D Bu benim yorumum tabi daha biraz kaslı bir sistem dizemezmiyiz mesela?
Ne kadar bütçe o kadar sistem kaslı sistem kaslı para demek 😉 o zaman 3/4 bine ekran kartı alırsın kalan para ile yine parça yükseltmesi yaparsın birde beyaz istiyorsanız ve bütçeniz de o denli yüksek olmak durumunda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam uğraşınız için vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim fakat ben önce kendi yorumumu yapayım şöyle bu bütçeye bu sistem sanki biraz sinek gibi kaçmış. :D Bu benim yorumum tabi daha biraz kaslı bir sistem dizemezmiyiz mesela?
Kaslı dan kastın nedir tam olarak 🤔

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Ne kadar bütçe o kadar sistem kaslı sistem kaslı para demek 😉 o zaman 3/4 bine ekran kartı alırsın kalan para ile yine parça yükseltmesi yaparsın birde beyaz istiyorsanız ve bütçeniz de o denli yüksek olmak durumunda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaslı dan kastın nedir tam olarak 🤔
Baştan sadece kendi yorumumu yapayım yakın arkadaşım olduğu için güzel bir sistem alsın içine sinsin istiyorum. Bana göre RAM'ler çokta iyi değil gibi duruyor soğutucu baştan elendi zaten LCD lazım illaki işlemci neden Ryzen 7 veya 9 değil de Ryzen 5 o kafama takıldı, Kasa konusunda hiç görmediğim bilmediğim marka SSD konusunda okuma yazma değerleri biraz düşük ortalama istiyordu kendisi ekran kartı 3080 white modeli olabilir bulunabilirse tabi anakart okey fiyatı da eh işte diyebiliriz son olarak PSU'da marka ve wat olarak okey ama full moduler tercih edilebilirdi.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Baştan sadece kendi yorumumu yapayım yakın arkadaşım olduğu için güzel bir sistem alsın içine sinsin istiyorum. Bana göre RAM'ler çokta iyi değil gibi duruyor soğutucu baştan elendi zaten LCD lazım illaki işlemci neden Ryzen 7 veya 9 değil de Ryzen 5 o kafama takıldı, Kasa konusunda hiç görmediğim bilmediğim marka SSD konusunda okuma yazma değerleri biraz düşük ortalama istiyordu kendisi ekran kartı 3080 white modeli olabilir bulunabilirse tabi anakart okey fiyatı da eh işte diyebiliriz son olarak PSU'da marka ve wat olarak okey ama full moduler tercih edilebilirdi.
Bütçen 35k olursa yapılır bunlar. 23k bütçede maksimum 3070Ti alırsın. O da vasat yan parçalarla. Beyaz falanda olmaz sistem.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kardeşim bütçesini yükseltsin o zaman söyle bu dediklerin 23k ya toplayan varsa buyursun ve beyaz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
35k değilde 30 k ya yakın gider aşağı yukarı ama 3080ti olacak beyaz olacak vs arkadaşın çok şey istiyor söyle 😄
Hocam peki 30K'lık en iyi max sistemi dizelim onunda istediği tarz da önce 23K'lık olanı göstereyim ona sonra da 30K'lık olanı ona göre de karar versin nasıl fikir? :D

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
35K duyunca dünyam şaştı hocam o.O2
Beyaz parça isteği öyle hemen karşılanabilecek bir şey değil indirimle beyaz model düşürmen lazım yoksa zor. LCD Ekranlı sıvı soğutmalar zaten fiyatları belli abartı fiyatlar. Düz onlardan iyi 360mm + küçük bir tablet alsan daha ucuza geliyor öyle söyleyeyim. Kaldı ki 3080 piyasası zaten leş gibi. 3080'in az üstüne RX 7900 XT, biraz daha üstüne 4070Ti gibi kartlar var. Bu bütçede maks 3070Ti alabilirsin ondan başkası gelmez hocam.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Beyaz parça isteği öyle hemen karşılanabilecek bir şey değil indirimle beyaz model düşürmen lazım yoksa zor. LCD Ekranlı sıvı soğutmalar zaten fiyatları belli abartı fiyatlar. Düz onlardan iyi 360mm + küçük bir tablet alsan daha ucuza geliyor öyle söyleyeyim. Kaldı ki 3080 piyasası zaten leş gibi. 3080'in az üstüne RX 7900 XT, biraz daha üstüne 4070Ti gibi kartlar var. Bu bütçede maks 3070Ti alabilirsin ondan başkası gelmez hocam.
Kürşat hocama da dediğim gibi hocam 30K'lık max çıkabilecek en iyi sistemi dizmeye çalışalım kendisi karar versin ben piyasayı sizin kadar iyi bilip takip etmediğim için adama git DDR5 sistem al bile diyemem..

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam peki 30K'lık en iyi max sistemi dizelim onunda istediği tarz da önce 23K'lık olanı göstereyim ona sonra da 30K'lık olanı ona göre de karar versin nasıl fikir? :D
Denerim ama 30k yukarısı da çıkar onu da göze alsın sen söyle 30/35 30k yi da aşar sadece ekranlı sıvı soğutma zaten ben önerdim nzxt ekranlı attığım ama bu bütçe ile bundan iyi Beyaz sistem zannetmiyorum ki olsun tam da 23k tuttu çünkü topladığım sistem

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Denerim ama 30k yukarısı da çıkar onu da göze alsın sen söyle 30/35 30k yi da aşar sadece ekranlı sıvı soğutma zaten ben önerdim nzxt ekranlı attığım ama bu bütçe ile bundan iyi Beyaz sistem zannetmiyorum ki olsun tam da 23k tuttu çünkü topladığım sistem
Hocam dün konuya bir arkadaş MSI attı LCD ekranlı ; https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1148668607.html bu mesela kötü mü? Bir de dediğim gibi o fiyata ne çıkıyorsa bakalım deneyelim ona göre kendi karar versin bir kere alacak tam alsın.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam dün konuya bir arkadaş MSI attı LCD ekranlı ; https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1148668607.html bu mesela kötü mü? Bir de dediğim gibi o fiyata ne çıkıyorsa bakalım deneyelim ona göre kendi karar versin bir kere alacak tam alsın.
Kötü değil o da olur ben nzxt daha iyi diye attım tabii ki o da tercih edilebilir neyse ben akşam biraz daha güncelleştirme yapayım bakalım birde hangi il den alacak ekran kartı ikinci el olur çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,904
Üyeler
167,901
Son üye
Osman96
Top Bottom