uyg4rcik
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 44
- İsim
- Uygar
- İlgilendiği Kategoriler
- Sosyal Medya
- uyg4rcik
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga senin iş yine iyi ikisinden birisini seçeceksin benim artık değiştirme gibi lüksüm de kalmadı, ısınan kartı satın aldım şaka gibi ya.Hocam bugün görüştüm, ben yanlışlıkla 2 farklı kartlı sistemden de sipariş verdiğim için ikisi de yola çıkmış. Muhtemelen D6 olanı alıp diğerini iadeye göndereceğim ya da onu da alıp ayrıca satacağım.
Kart konusunda araştırmama gelirsek de kronik olarak ısınma problemlerinin olduğu bir kartmış. D6 olan da ısınıyormuş. Ama diğerine nispeten bir tık daha az. Genel yorumlar imkanınız var ise farklı kart ile değiştirin diyorlar, yok ise ucuz olanı alın kullanın gibisinden yorumlar. Bakalım sistem geldiğinde deneyip tekrardan izlenimlerimi aktarmaya çalışırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada sanırım iade bir sorun olmadığı sürece yapılmıyor ürünün iade şartlarında yazıyordu.Hocam bugün görüştüm, ben yanlışlıkla 2 farklı kartlı sistemden de sipariş verdiğim için ikisi de yola çıkmış. Muhtemelen D6 olanı alıp diğerini iadeye göndereceğim ya da onu da alıp ayrıca satacağım.
Kart konusunda araştırmama gelirsek de kronik olarak ısınma problemlerinin olduğu bir kartmış. D6 olan da ısınıyormuş. Ama diğerine nispeten bir tık daha az. Genel yorumlar imkanınız var ise farklı kart ile değiştirin diyorlar, yok ise ucuz olanı alın kullanın gibisinden yorumlar. Bakalım sistem geldiğinde deneyip tekrardan izlenimlerimi aktarmaya çalışırım.