Yeni Sisteme İkna !!!!

@TheDark

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,432
Bizim bilgisayarcı var.Hala kullanmış olduğum 11 senelik intel i3 2120 nvidia geforce 9800gt li ram 4 gb bilgisayara 4 bin tllik pc bu diyor.Yeni bir pcye ihtiyaç yok diyor.Babam da direk bilgisayarcıya inanıyor.Fiyatları gösteriyorum bak bu pc 1500 tl eder diyorum.Anlamıyor yeni bir pc almıcam gerek yok diyor.Bir de böyle pc gta v kaldırır diyor.Yalancı bilgisayarcı.Nasıl ikna ederim babamı ?

Bizim bilgisayarcı var.Hala kullanmış olduğum 11 senelik Intel i3 2120 Nvidia geforce 9800gt li RAM 4 gb bilgisayara 4 bin tllik PC bu diyor.Yeni bir pcye ihtiyaç yok diyor.Babam da direk bilgisayarcıya inanıyor.Fiyatları gösteriyorum bak bu PC 1500 TL eder diyorum.Anlamıyor yeni bir PC almıcam gerek yok diyor.Bir de böyle PC gta v kaldırır diyor.Yalancı bilgisayarcı.Nasıl ikna ederim babamı ?
GTA 5 versin sana açarsa sistemi ona ver açmazsa sana 4000 TL versin.

Öyle bilgisayarcı düşman başına benimki gibi 100tl o pc

Durum yok da mı alamıyor yoksa durum var ama almıyormu

GTA 5 versin sana açarsa sistemi ona ver açmazsa sana 4000 TL versin.
babam yükletmiyor gta 5 i pcye eskir diye. zaten emektar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle bilgisayarcı düşman başına benimki gibi 100tl o PC

Durum yok da mı alamıyor yoksa durum var ama almıyormu
babam bugün motorunu sattı 10.000 tl si var şuan.

Sisteme asla kaldıramayacağı oyun yükle ve sistem çöksün.

Bizim bilgisayarcı var.Hala kullanmış olduğum 11 senelik Intel i3 2120 Nvidia geforce 9800gt li RAM 4 gb bilgisayara 4 bin tllik PC bu diyor.Yeni bir pcye ihtiyaç yok diyor.Babam da direk bilgisayarcıya inanıyor.Fiyatları gösteriyorum bak bu PC 1500 TL eder diyorum.Anlamıyor yeni bir PC almıcam gerek yok diyor.Bir de böyle PC gta v kaldırır diyor.Yalancı bilgisayarcı.Nasıl ikna ederim babamı ?
Şimdi babanın durumu var da mi alamıyor onu bir sor eğer o konuda sıkıntı yoksa sıra bilgisayarcının icabına bakmak olacak :)

Aga işin zor ben senin yerin de olsam bilgisayarcıyı ikna ederdim o zaten babanı inandırır.

Knk gta 4 de açmaz o sen gta 4 yükle en iyisi açarsa pc senin de kasacağı için

Babanızı ikna etmek yerine çalışınca para biriktirip bir bilgisayar alabilirsiniz. En azından şu an bir bilgisayarınız var elinizde. Hiç olmayan, internet üzerinden derslere girmek için bile komşularına gidenler var.

Bir de alacak durumu varda mı almıyor yoksa alabilecek durumunuz yok mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,814
Üyeler
186,245
Son üye
aliyasir_
Geri