Yeni Sisteme İkna !!!!

artık kendim kazancam youtubeda brawlstars çeksem en az 3 yada 4 ayda 1000 abone olurum.Birde sanayide çalışcam
Youtube işinden para kazanmak kolay değil sen sadece sanayiden alacağın paraya bak ona göre hesapla 1000 abone para kazandırmıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Knk o işler öyle olmuyor 4000 saat izlenmen lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En basitinden bide sen ne kadarlık pc istiyon

Bizim bilgisayarcı var.Hala kullanmış olduğum 11 senelik Intel i3 2120 Nvidia geforce 9800gt li RAM 4 gb bilgisayara 4 bin tllik PC bu diyor.Yeni bir pcye ihtiyaç yok diyor.Babam da direk bilgisayarcıya inanıyor.Fiyatları gösteriyorum bak bu PC 1500 TL eder diyorum.Anlamıyor yeni bir PC almıcam gerek yok diyor.Bir de böyle PC gta v kaldırır diyor.Yalancı bilgisayarcı.Nasıl ikna ederim babamı ?
Seninki 1500 tl ediyor benimki 450 tl :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Knk o işler öyle olmuyor 4000 saat izlenmen lazım

En basitinden bide sen ne kadarlık PC istiyon
brawl stars izleniyor 4000 saati mutlaka geçeriz

Bak şuan benim istediğim pc 4452 tl + 1200 monitör 5652 + bide kule tipi soğutucu alacam 450 de o 6050 tl yaptı

Bizim bilgisayarcı var.Hala kullanmış olduğum 11 senelik Intel i3 2120 Nvidia geforce 9800gt li RAM 4 gb bilgisayara 4 bin tllik PC bu diyor.Yeni bir pcye ihtiyaç yok diyor.Babam da direk bilgisayarcıya inanıyor.Fiyatları gösteriyorum bak bu PC 1500 TL eder diyorum.Anlamıyor yeni bir PC almıcam gerek yok diyor.Bir de böyle PC gta v kaldırır diyor.Yalancı bilgisayarcı.Nasıl ikna ederim babamı ?
ikna etmek için forumda insanların yazdıklarını babana göster bu kadar insan da yalancı deildir herhalde :D

Ben olsam adama madem 4000 TL bu bilgisayar sana yarı fiyatına satayım de.

ikna etmek için forumda insanların yazdıklarını babana göster bu kadar insan da yalancı deildir herhalde :D
Bu iyiydi.:)

bu forumdaki yazılanları göster yeterli olur olmazsa babana deki 10.000 tlyi bana ver bak napıcam onu de pc önerisi iste al

Babamla aramızdaki diyalog
Ben:Baba bi pc al da bizde yolumuzu bulalım eskidi be artık
Babam:Keşke alabilsem

Bi ara şöyle dedi
Ben:Baba bi pc al da bizde yolumuzu bulalım eskidi be artık
Babam:Git annene sor tamam derse alayım
Ben havalara uçtum
Ben:Anne babam sen izin verirsen bana pc alcak
Annem:OLMAZ ISRAR ETME

Elimiz boş döndük :D:D:D:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR