Youtube işinden para kazanmak kolay değil sen sadece sanayiden alacağın paraya bak ona göre hesapla 1000 abone para kazandırmıyor.artık kendim kazancam youtubeda brawlstars çeksem en az 3 yada 4 ayda 1000 abone olurum.Birde sanayide çalışcam
Seninki 1500 tl ediyor benimki 450 tlBizim bilgisayarcı var.Hala kullanmış olduğum 11 senelik Intel i3 2120 Nvidia geforce 9800gt li RAM 4 gb bilgisayara 4 bin tllik PC bu diyor.Yeni bir pcye ihtiyaç yok diyor.Babam da direk bilgisayarcıya inanıyor.Fiyatları gösteriyorum bak bu PC 1500 TL eder diyorum.Anlamıyor yeni bir PC almıcam gerek yok diyor.Bir de böyle PC gta v kaldırır diyor.Yalancı bilgisayarcı.Nasıl ikna ederim babamı ?
ne kadar iyi konu bulursan bul bu sene pc alacak kadar kazanamzsın.brawl stars izleniyor 4000 saati mutlaka geçeriz
benim kafa ile aynıBak şuan benim istediğim PC 4452 TL + 1200 monitör 5652 + bide kule tipi soğutucu alacam 450 de o 6050 TL yaptı
haklısınne kadar iyi konu bulursan bul bu sene PC alacak kadar kazanamzsın.
ikna etmek için forumda insanların yazdıklarını babana göster bu kadar insan da yalancı deildir herhaldeBizim bilgisayarcı var.Hala kullanmış olduğum 11 senelik Intel i3 2120 Nvidia geforce 9800gt li RAM 4 gb bilgisayara 4 bin tllik PC bu diyor.Yeni bir pcye ihtiyaç yok diyor.Babam da direk bilgisayarcıya inanıyor.Fiyatları gösteriyorum bak bu PC 1500 TL eder diyorum.Anlamıyor yeni bir PC almıcam gerek yok diyor.Bir de böyle PC gta v kaldırır diyor.Yalancı bilgisayarcı.Nasıl ikna ederim babamı ?
Bu iyiydi.ikna etmek için forumda insanların yazdıklarını babana göster bu kadar insan da yalancı deildir herhalde![]()
video yaparken seo skoruna ve kapak fotolarına dikkat et videondada movavi ile yada adobe permiere gibi programlarla da montaj yap yoksa hiç izlenemezsinbenim kafa ile aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
haklısın