Neler Yeni

Yeni Sisteme Tavsiye Alıyorum.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Zaten fazla oyun oynamıyorum demişsin. Buna bakarsak RX 570 yeter bence. Ama Asus ROG olması biraz kötü olmuş. Evet Asus ROG iyi ama driver sorunu hala driver sorunudur. Birde Asus ROG serileri de 500tl falan daha pahalıdır. Ama size denk gelir mi bilmem.
rog güzeldir. severiz.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
üstüne alacağım 2 fanın bağlantısını yaptım diyelim. anakart zaten rgb desteklemiyor. onun için kasada bir kontrolcü var. bu kontrolcüye nasıl bağlarım ? yani bu 5 fan da senkron çalışsın diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıvı soğutmaya ihtiyacın olacağını düşünmüyorum. İleride soğutma için Snowman t6 ultra alabilirsin ve kasanın üstü için iki adet 120mm fan alabilirsin.
bu iki fanın bağlantılarını nasıl yapacağım. yani diğer 3 fanla senkron çalışması için. anakart rgb desteklemiyor. ama hazırda sabit bir rgb kontrolcüsü var. ona bağlanır mı yoksa başka kontrolcü mü lazım.

Son düzenleme:

Bromer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer Bilici
üstüne alacağım 2 fanın bağlantısını yaptım diyelim. anakart zaten RGB desteklemiyor. onun için kasada bir kontrolcü var. bu kontrolcüye nasıl bağlarım ? yani bu 5 fan da senkron çalışsın diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu iki fanın bağlantılarını nasıl yapacağım. yani diğer 3 fanla senkron çalışması için. anakart RGB desteklemiyor. ama hazırda sabit bir RGB kontrolcüsü var. ona bağlanır mı yoksa başka kontrolcü mü lazım.
[/QUOTE/]
Anakartında yer yoksa fan çoklayıcı almanı öneririm.

Top Bottom