Neler Yeni

Yeni sistemi aldım aklımda sorular var.

PapaganGülsem

80+ Bronze
Tekrardan yazıyorum kusurabakmayın.
Sistem için ayrıca montaj parası vermedim , vermeyi de bulamadım o yüzden montajlanmış mı gelecek? Bilgisi olan var mı?
Mecbur rami 8 gb 3200mhz cl16 yaptım. FPS de çok büyük fark olur mu? Ne kadar olur?

• Beğen
Reaksiyonlar: Jaws

Jaws

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Emre Şimşek
Instagram
emresmskk
Steam
Jexansx
Sistem için ayrıca montaj parası vermedim , vermeyi de bulamadım o yüzden montajlanmış mı gelecek? Bilgisi olan var mı?
Mecbur rami 8 gb 3200mhz cl16 yaptım. FPS de çok büyük fark olur mu? Ne kadar olur?
Montajlamadan göndermezler hocam ya sadece Windows kurulu olmaz onu da kendin kurarsın sıfır sıkıntı :D

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Hayır parça parça gelecek ve çok fark yaratmaz

fatih eren yenel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
fatih eren yenel
sıkıntı olmaz

ramazannn361

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ramazan Efe
Çok sıkıntı opmaz montajlanmış gelir

PapaganGülsem

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Montajlamadan göndermezler hocam ya sadece Windows kurulu olmaz onu da kendin kurarsın sıfır sıkıntı :D
Biri parça parça diyor biri sıfır sıkıntı anlamadım nasıl olucak bu? İlk defa masaüstü alıyorum lütfen yardım edin.

e_cnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
EMRE
Biri parça parça diyor biri sıfır sıkıntı anlamadım nasıl olucak bu? İlk defa masaüstü alıyorum lütfen yardım edin.
KArdeşim beni dinle

1. Sipariş geçmişine gir
2. Satış sözleşmesine gir.
3. Sözleşmede bu yazıyor mu?
SİSTEM MONTAJ ÜCRETİ10,01 TL

PapaganGülsem

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
KArdeşim beni dinle

1. Sipariş geçmişine gir
2. Satış sözleşmesine gir.
3. Sözleşmede bu yazıyor mu?
SİSTEM MONTAJ ÜCRETİ10,01 TL
Evet yazıyor. Cidden içimi çok rahatlattınız çok teşekkürler. Bir de rami Adata XPG Spectrix D30 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming Ram yaptım. Performans çok düşer mi? 4-5 aya bir tane daha alıcam o zaman nasıl olur?

e_cnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
EMRE
Yapacak bir şey yok. Bütçeniz yokmuş alamamışsınız ama dediğiniz gibi ilerde aynı RAM den bir tane daha ilave ettiğiniz zaman gayet mutlu olursunuz.

PapaganGülsem

80+ Bronze
Yapacak bir şey yok. Bütçeniz yokmuş alamamışsınız ama dediğiniz gibi ilerde aynı RAM den bir tane daha ilave ettiğiniz zaman gayet mutlu olursunuz.
Son olarak satış sözleşmesinde hediye olan fan yazmıyor fakat hediye olan mouse yazıyor. Fan gelecek mi acaba?

T3Ke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Mehmed Said Ay
fps de biraz fark olur yeni nesil oyunlarda ramden drop yersin montajlanmış gelir.

RmzDayi

80+ Silver
Evet yazıyor. Cidden içimi çok rahatlattınız çok teşekkürler. Bir de rami Adata XPG Spectrix D30 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming RAM yaptım. Performans çok düşer mi? 4-5 aya bir tane daha alıcam o zaman nasıl olur?
16 gb a göre düşük olacaktır tabi. Ama durumuna göre bi 8 daha eklersın

e_cnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
EMRE
Son olarak satış sözleşmesinde hediye olan fan yazmıyor fakat hediye olan mouse yazıyor. Fan gelecek mi acaba?
Anladığım kadarıyla gelecek. Çünkü düz mantık :) eğer mouse için 250 kişi içindeysen wraith prism içinde 250 kişi içindesindir.

Top Bottom