Doğru portlara taktıgınıza emin misinizSistemi montajladım ama görüntü gelmiyor aşağıya bıraktığımhatayı veriyor.
yanlış bir displayport sürüm ayarı ekranın boş olmasına neden olur, bu meydana gelirse, monitörünüzün displayport sürüm ayarının bağlı olduğu cihazla eşleştiğinden emin olun. (Turkce meali bu sekilde)Yani dp bağladım ama bıraktığımbıraktığım hatayı veriyor
Sistemi aç kapa diyince ekran geldi şuan biraz bekleyin yazıyor mavi ekranda.yanlış bir displayport sürüm ayarı ekranın boş olmasına neden olur, bu meydana gelirse, monitörünüzün displayport sürüm ayarının bağlı olduğu cihazla eşleştiğinden emin olun. (Turkce meali bu sekilde)
Guncelleme falan yapıyor olabilir. Açıldı mı?Sistemi aç kapa diyince ekran geldi şuan biraz bekleyin yazıyor mavi ekranda.
Ya şuan görüntü geldi sorunsuz ama anlamsizca kasa içinde sarı bir ışık yanıp sönüyor.Guncelleme falan yapıyor olabilir. Açıldı mı?
Hocam ben de çözemedim. Çalışma da bir sıkıntı var mı? Veya bir anormal durumYa şuan görüntü geldi sorunsuz ama anlamsizca kasa içinde sarı bir ışık yanıp sönüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve kasanın üstündeki restart ışığı kırmızı Yanıp sönüyor
Restart atın bakalımYa şuan görüntü geldi sorunsuz ama anlamsizca kasa içinde sarı bir ışık yanıp sönüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve kasanın üstündeki restart ışığı kırmızı Yanıp sönüyor
Bende aynı sistemi aldım bendede görüntü gelmiyorHocam kasa üzerinde reset tuşu var neden kırmızı ışık yanıp sönüyor peki?